Connect with us

Java játékok – akár a nappalidban is

Laptop

Java játékok – akár a nappalidban is

Az Infinum Labs és a Sun Microsystems igény szerint használható játékszolgáltatás fejlesztését jelentette be.

A két vállalat közös tervének célja, hogy az Infinum legfontosabb termékét, a Phantom Game Service-t egy sajátos, erre a célra létrehozott hálózati infrastruktúra segítségével közvetlenül a vásárlók otthonába továbbítsák. A Phantom Game az első végponttól végpontig terjedő, igény szerint használható játékszolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az érdeklődők a nap bármely órájában, bárhonnan hozzáférhessenek az Infinium PC-s játékokat tartalmazó hatalmas könyvtárához – akár az otthonukból is. A Sun az átfogó megoldás részeként architektúra-tervezést és háttér-infrastruktúrát biztosít az Infinium számára. Az Infinium Labs a Phantom Game Service-t várhatóan 2005-ben vezeti be a piacra, és a Sunnal közös értékesítési programok indítását tervezi.

Ebben az évben az Infinum korábban már bejelentette, hogy támogatja a Java 2 Standard Edition futtatási környezetet és a Sun játékokhoz használható alkalmazásprogramozási illesztőit, amelyek segítségével a Java-technológiás játékok azonnal, a kicsomagolás után futtathatók a Phantom szolgáltatáson. A Phantom játékszolgáltatás a PC-s játékok használatát is támogatja.

„Az Infinum küldetése egybeesik a Sun céljával, hogy úgy hasznosítsa a hálózatot, mint egy közműt, amely a tartalmakat, információkat, szolgáltatásokat mindenhol jelenlévővé teszi a fogyasztók számára. Ez a vízió hamarosan valósággá válik a videojátékok szférájában is.” – mondta Chris Melissinos, a Sun Microsystems játékrészlegének igazgatója – „Örömünkre szolgál, hogy segíthetjük a fejlesztőket a Java technológia használatában, és abban, hogy szélesebb körben terjeszthessék és forgalmazhassák játékaikat.”

A Sun Game Technologies csoportról
A Sun annak szolgálatába állítja szakértelmét, hogy magas fokon méretezhető, megbízható és jól karbantartható online infrastruktúrákat állíthasson elő a videojátékokkal foglalkozó iparág számára, és csökkentse a játékok online mozgatásával kapcsolatos bonyolultságot. A Game Technologies csoport olyan megoldások kifejlesztésén munkálkodik, amelyek kiaknázzák az ágazat elfogadott szabványainak előnyeit a következő generációs online játékok érdekében, egyszerűsítik a több eszközre történő fejlesztés folyamatát, és ezen eszközök egyetlen játék-keretrendszerbe történő integrálását. A Sun a Java platform lendületének és előnyeinek felhasználásával kiszélesíti a játékfejlesztők által elérhető készülékek körét a PC-ktől egészen a mobiltelefonokig, és lehetővé teszi, hogy ezek az eszközök közvetlenül kommunikáljanak a Sun játékszerver-architektúrájával.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom