Connect with us

technokrata

Invitel: módosulnak az előfizetői szerződések december 1-jétől

Laptop

Invitel: módosulnak az előfizetői szerződések december 1-jétől

Az ÁSzF módosítását a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolta.

Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. a telefon szolgáltatás igénybevételét szabályozó Általános Szerződési Feltételeit (ÁSzF), és ezen keresztül az előfizetői szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazó előfizetői szerződések tartalmát 2004. december 1-jétől módosítja.

A változás az ÁSzF alábbi pontját érinti:

  • A II. fejezet 5.5. pontjában szabályozott Riasztó szolgáltatás feltételei módosultak, és a pont Értékőr szolgáltatás címen új szolgáltatással egészül ki;

  • A II. fejezet 12.5. pontjában szabályozott Koncert Szóló díjcsomag értékesítését a szolgáltató 2004. december 1-jével megszünteti. Új előfizetők ettől az időponttól kezdődően a Koncert Szóló díjcsomagot nem választhatják, illetve más díjcsomagok előfizetői Koncert Szóló díjcsomagra nem térhetnek át. A Koncert Szóló díjcsomag előfizetői a szolgáltatást változatlan tartalommal vehetik igénybe.

Az ÁSzF módosítását a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolta, így az Invitel Rt. jogosulttá vált arra, hogy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (2) bekezdésének c) pontjára hivatkozással módosítsa az érintett előfizetők szerződéseit.

Az ügyfelek a fenti változásra tekintettel, az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdésében írott jogaikkal élhetnek. Az előfizetői szerződések és az ÁSzF módosítással nem érintett pontjai változatlanul érvényesek, valamint az Invitel hangszolgáltatásához kapcsolódó egyéb díjcsomagok is változatlan feltételek mellett vehetők igénybe.

A módosított Általános Szerződési Feltételek egységes szerkezetbe foglalt szövege megtekinthető az Invitel Rt. weboldalán, továbbá az Értékesítési és Ügyfélkapcsolati Pontokon.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák