Connect with us

Hirdetés

technokrata

Invitel: korlátozás műszaki feltételek miatt

Laptop

Invitel: korlátozás műszaki feltételek miatt

A korlátozást a műszaki feltételek tették szükségessé.

Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. a telefon szolgáltatás igénybevételét szabályozó Általános Szerződési Feltételeit (ÁSzF), és ezen keresztül az előfizetői szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazó előfizetői szerződések tartalmát 2004. december 1-jétől módosítja.

A változás az ÁSzF XVIII. fejezet 1.2 pontját érinti, eszerint más szolgáltató előfizetője által igényelt közvetítőválasztás szolgáltatás keretében a szolgáltató a helyi hívásirányt csak az alábbi körzetszámú telefonállomások előfizetői részére tudja biztosítani:

  • 1 – Budapest;
  • 22 – Székesfehérvár,
  • 46 – Miskolc,
  • 52 – Debrecen,
  • 56 – Szolnok,
  • 72 – Pécs,
  • 92 – Zalaegerszeg,
  • 96 – Győr.

A fenti korlátozást a műszaki feltételek tették szükségessé, ezért az Invitel Rt. jogosult arra, hogy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (2) bekezdésének c) pontjára hivatkozással módosítsa az érintett előfizetők szerződéseit. A vállalat ügyfelei a fenti változásra tekintettel, az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdésében írott jogaikkal élhetnek. Az előfizetői szerződések és az ÁSzF módosítással nem érintett pontjai változatlanul érvényesek.

A módosított Általános Szerződési Feltételek egységes szerkezetbe foglalt szövege megtekinthető az Invitel honlapján, továbbá az Értékesítési és Ügyfélkapcsolati Pontokon.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés