Connect with us

technokrata

Creative MuVo Micro N200: ultrakompakt zenelejátszó, akár 1 GB kapacitással

Laptop

Creative MuVo Micro N200: ultrakompakt zenelejátszó, akár 1 GB kapacitással

A Creative bejelentette a MuVo Micro N200-at, eddigi legkisebb méretű digitális audiolejátszóját.

A MuVo hagyományokat követve a MuVo N200 ötvözi a hatalmas teljesítményt a kiemelkedő vizuális stílussal és a technikai újításokkal, sőt, még egy lépéssel tovább megy az egyedülálló technológiának a kompakt mérettel való kombinálásában.


A MuVo Micro N200 csillogó fekete vagy fehér külsővel kapható. Fényes kék háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen megjeleníthetők a zeneszámokkal kapcsolatos és az FM rádió információk, az ikonvezérelt felhasználói interfész lehetővé teszi a felhasználók számára az összes funkció elérését, az intuitív forgókapcsolós navigáció segítségével. A készülék használata ultra-kis méretének és a minden vezérlőelemet könnyen elérhetővé tevő kiemelkedő kialakításának köszönhetően hihetetlenül könnyű. A termékek kaphatóak lesznek 128 MB, 256 MB, 512 MB és akár 1 GB tárkapacitással is, amely akár 32 órányi WMA, vagy 16 órányi MP3 formátumú zene tárolására képes. Egyetlen AAA méretű elemmel akár 15 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít.

Átfogó funkcionalitás
A MuVo Micro N200 gazdag funkciókészlettel rendelkezik, amelybe beletartozik a vonalszintű bemenetről történő hangrögzítés, amelynek segítségével közvetlenül MP3 formátumú fájlokba rögzíthető például a CD vagy MiniDisc lejátszó hangja. Mivel külön szoftvert nem igényel, a felhasználók PC-hez csatlakoztatva közvetlenül, fogd-és-húzd technikával tölthetnek le rá zenét, képeket.

A rendszer alkalmas FM rádióvételre, és annak rögzítésére is, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára kedvenc rádióadóik beállítások segítségével történő gyors elérését. Beépített mikrofonjának segítségével feljegyzések, meghallgatások, vagy előadások rögzíthetőek. A népszerű, WMA és MP3 formátumokat támogató letöltőszolgáltatásokkal való kiterjedt kompatibilitásának köszönhetően a MuVo Micro N200 megadja a felhasználóknak a zeneletöltés terén a választás szabadságát.

Egyszerűen élvezhető
A MuVo Micro N200 nem igényel külön szoftvert, telepítés nélkül használható, bár jár hozzá a speciális funkcionalitás eléréséhez a Creative MediaSource, a könnyen használható zenerendező alkalmazás, amely a CD gyűjteményeket digitális zenekönyvtárakká alakíthatja, rendszerezi, csoportosítja a digitális zenét, valamint a Creative bármely hordozható zenelejátszójára képes zökkenőmentesen letölteni a zeneszámokat. Sportoláshoz csuklópánttal és övcsipesszel rendelkezik, és jár hozzá a dinamikus basszust biztosító kristálytiszta hangú fülhallgató is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp