Connect with us

technokrata

Új Ethernet kapcsolócsalád az Allied Telesyntől

Laptop

Új Ethernet kapcsolócsalád az Allied Telesyntől

Az Allied Telesyn bejelentette, hogy mostantól a hazai piacon is elérhető új kapcsolócsaládja. A termékek fejlesztésének elsődleges szempontja a sávszélesség-kritikus alkalmazások kiszolgálása volt.

Az Allied Telesyn, a végponttól végpontig terjedő hálózati megoldások egyik legnagyobb gyártója bejelentette, hogy mától Magyarországon is elérhető az AT-8600 sorozatú L3 Ethernet kapcsolócsaládja. Az igen versenyképes árú, high-end besorolású termékcsaládot mindenekelőtt a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások (VoIP, Videó, stb.) támogatására fejlesztették ki.

˝A 8600-os sorozat zökkenőmentesen biztosítja a számítógépes kapcsolatot a vállalati munkacsoportokhoz, valamint ideális megoldás a középméretű hálózatokhoz. Akinek ennél is töbre van szüksége, az különösen értékeli majd a 8600-as L2-4 funkcionalitását, mely segítségével a kapcsoló kifejezetten a multimédiás alkalmazásokat támogatja˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Szuszkó László, a cég magyarországi képviseletének vezetője.

További szolgáltatás, hogy a rendszergazdáknak lehetőségük van hozzáférési pontonként szabályozni a felhasználói hozzáférést, illetve az elérhető sávszélességet. A kapcsolók emellett tartalmaznak egy rugalmas menedzsment eszközt is, mely segítségével, a hálózatok esetleges bővítése is könnyen levezényelhető. ˝A 8600 sorozat egy teljes funkcionalitású, intelligens kapcsoló, ami ideális megoldást nyújt a vállalatnak˝ – kommentálta az Allied Telesyn nemzetközi marketing igazgatója, James White. Ugyancsak a közelmúltban váltak hozzáférhetővé a szintén új fejlesztésű, CeBIT-en bejelentett SB4000 sorozatú moduláris Fast Ethernet és Gigabit Ethernet kapcsolók is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák