Connect with us

technokrata

Körkapcsolás 2. – projektmenedzsment módszertanok bemutatója

Laptop

Körkapcsolás 2. – projektmenedzsment módszertanok bemutatója

Projektek, menedzserek, módszertanok.

A 2003. őszi „Körkapcsolás – projektmenedzsment támogató szoftverek bemutatója” rendezvény sikere indította arra a Project Management Institute (PMI) Budapest, Magyar Tagozatot és a Magyar Projektmenedzsment Szövetséget (PMSZ), hogy ismét egy közösen szervezett esemény keretében adjon lehetőséget az összehasonlításra, ezúttal több általános és specifikus módszertan bemutatásával

„2003. őszén nagy sikerrel, több mint 200 hallgató előtt rendeztük meg a „Körkapcsolás – projektmenedzsment támogató szoftverek bemutatója” című szakmai délutánunkat. A legközelebbi, így már hagyományosnak tekinthető módon egész délutánt betöltő közös rendezvényük a 2004. november 17-ei, „Körkapcsolás 2. – projektmenedzsment módszertanok bemutatója”, amelynek keretében több általános és specifikus módszertan bemutatására és összehasonlítására kerül sor. A rendezvény bevezetőjében közösen végig gondoljuk azt is, hogy miért is van szükség egyáltalán a projektek vezetéséhez módszertanra. Az előadások igyekeznek az általánosságokra és különbözőségekre is felhívni a figyelmet. Magyarországon ilyen összeszedetten és interaktívan még nem kerültek bemutatásra ezek a gondolatok és információk, és ezzel a Körkapcsolás 2. úttörő szerepet vállal.” – mondta Langer Tamás, a PMSZ és a PMI Budapest, Magyar Tagozat kommunikációért felelős alelnöke.

A már évek óta működő PMSZ és a PMI-t Magyarországon képviselő PMI Budapest, Magyar Tagozat célja meghatározó mértékben hozzájárulni a projektmenedzsment hatékony alkalmazásához, valamint szakmai színvonalának emeléséhez mind a gyakorlatban, mind az elméletben. A tájékoztatásra fókuszáló szakmai fórumaikon bemutatják a legújabb kutatási eredményeket, a hatékonyan alkalmazható projektmenedzsment eszközöket és lehetőséget biztosítanak a szakmai eszmecserére. A két szervezet szoros együttműködésben szervezi szakmai munkáját és programjait.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom