Connect with us

Az Epson AcuLaser C3000 gyorsít – színesben is

Laptop

Az Epson AcuLaser C3000 gyorsít – színesben is

A percenként 24 fekete-fehér és színes oldal nyomtatására képes új Epson AcuLaser C3000 az egyik leggyorsabb színes lézernyomtató a maga árkategóriájában.

Emellett az egy oldalra eső fekete-fehér nyomtatási költségek hasonlóak vagy talán még alacsonyabbak is a hagyományos monokróm lézernyomtatókhoz képest. Ráadásul az Epson AcuLaser C3000 most még ragyogó színeket is kínál, hogy a vállalatok ne csak időt és pénzt takaríthassanak meg, hanem színes és megnyerő képek révén mutathassák be magukat. Ehhez az Epson AcuBrite festékhengere biztosítja a kimagasló nyomtatási minőséget, a széles színskálát és a részlethűséget. Az Epson AcuLaser C3000 modelljébe integrált duplexegység automatikusan mindkét oldalra nyomtat és így még papírral is takarékosan bánik. Mindemellett az intuitív kezelés és az egyszerű hálózati integrálhatóság az Epson AcuLaser C3000 illetve az Epson AcuLaser C3000N modelleket a kis- és közepes vállalkozások ideális megoldásává teszik.


A kimagasló minőséget, alacsony működési költségeket és a színek lehetőségét igénylő otthoni irodáknak és munkacsoportoknak ugyancsak optimális kibontakozási lehetőséget kínál az új színes lézernyomtató. Az igen sikeresnek számító AcuLaser C4100 készülékkel ellentétben az AcuLaser C3000 és a C3000N GDI gazdaközpontú nyomtatók, amelyeket a Windows és Macintosh felhasználók számára alkottak. Mindez azonban a legcsekélyebb mértékben sem befolyásolja a nyomtatási sebességet és nyomtatási minőséget. Mindkét modell egyenlő, akár percenként 24 oldalas nyomtatási sebességet kínál, így képes megbirkózni a vállalatoknál egyre fokozott mértékben jelentkező színes nyomtatási szükséglettel. Az új professzionális színes nyomtató novembertől, várhatóan körülbelül 300.000 forintos áron lesz kapható a szaküzletekben. A modell az Epson AcuLaser C3000N (Ethernet 100BaseTx/10BaseT csatlakozással együtt) változatban is megvásárolható.

Színek a munkához és a mindennapokra
A kisebb irodáknál is nő az érdeklődés a színes nyomtatás iránt – mindez jó okkal, hiszen a színek dokumentumokban, bemutatókban és jelentésekben történő alkalmazása döntő mértékben befolyásolja azok hatását. Az információk érthetőbben tagolhatók és jeleníthetők meg a színek segítségével, a bekötött grafikák és képek hatásosabbak lesznek. Az olvasó figyelmét hatékonyabban lehet megnyerni és megtartani. Az Epson AcuLaser C3000 kimagasló minőségű képeket kínál a vállalatok számára magas költségek nélkül – sőt, a rendkívül költséghatékony fekete-fehér nyomtatás révén a professzionális lézernyomtató még pénzt is megtakarít.

Sugárzó kép az Epson AcuBrite festékhengerének köszönhetően
Az Epson AcuLaser C3000 az Single-Pass-Tandem eljárás alkalmazásával teljesíti a nyomtatási parancsokat, ami kimagasló sebességet és kiváló minőséget ötvöz egyetlen készülékben. Ennek biztosítása érdekében a nyomtatási technológia és a festékhenger tökéletes összhangban működik. Az Epson új AcuBrite festékhengere rendkívül kicsi és egységes formájú festékrészecskék révén gondoskodik a legtökéletesebb nyomtatási eredményről és a színstabilitásról. A hagyományos festékhenger-részecskékkel ellentétben az Epson AcuBrite részecskéit nem festékburokkal körbevett viaszmag, hanem a festék és viasz homogén elegye alkotja, ami egyenletesen oszlik el a papíron. Az alacsony törésindexű mikrorészecskék optimális fényvisszaverődést és ezáltal világos, egységes és kifejező színskálát biztosítanak.

Az Epson AcuLaser C3000 legfontosabb jellemzői:
-Kimagasló sebességű, színes lézernyomtató A4-es méretű nyomtatáshoz
-Magas nyomtatási sebesség akár 24 oldal/perc fekete-fehér és színes nyomtatásban
-2.400 dpi-s felbontás
-Szabványszerű, kétoldalas nyomtatás
-Az Epson AcuBrite festékhengerének apró részecskéi kiváló minőségű képeket biztosítanak
-Egyszerű hálózati integrálhatóság
-Single-Pass-Tandem nyomtatási technológia (4-2-1)
-Az első nyomtatott oldal megjelenéséig kevesebb, mint 13,5 másodperc (színes és fekete-fehér)
-600 lapos papírkapacitás két adagolóban, ami opcióként 1.600 lap kapacitásra bővíthető
-Hi-Speed (nagy sebességű) USB (USB 2.0 kompatibilis) és EpsonNet 10/100 Base Tx Ethernet interfész alapfelszereltségben
-Windows és Mac-kompatibilitás
-60.000 oldal/hónap nyomtatási teljesítmény

Az EPSON egy éves helyszíni szervizgaranciát nyújt, ami opcionálisan három év helyszíni szervizre bővíthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom