Connect with us

technokrata

Rendeződött az Invitel-EnterNet incidens

Laptop

Rendeződött az Invitel-EnterNet incidens

Az Invitel Rt. 2004. október 31-ei hatállyal felmondta az EnterNet ADSL nagykereskedelmi szerződését. A határidőre azonban a két vállalat megállapodott a vitás kérdésekben.

Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. október közepén értesítette az EnterNet 2001. Kft.-t, hogy 2004. október 31-ei hatállyal, rendkívüli felmondással megszünteti a közöttük fennálló ADSL nagykereskedelmi szerződést, a díjak folyamatos nemfizetése miatt.

Október végén újraindultak a tárgyalások az EnterNet és az Invitel között, annak érdekében, hogy valóban rendezni tudják a két cég között levő vitás ügyeket. Ám a tárgyalások ideje alatt az Invitel nem kívánt a sajtó nyilvánosságával élni, veszélyeztetve ezzel a megállapodást és 203 ADSL-előfizető szolgáltatását.

Végül a határidőre az Invitel és az EnterNet megállapodott a vitás kérdések tisztázásának módjáról és menetrendjéről. Ennek részeként az EnterNet átutalta az Invitelnek járó összeg jelentős részét és ezzel elhárult az együttműködés legfontosabb akadálya. Az EnterNet előfizetők kikapcsolására így nem került sor.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák