Connect with us

technokrata

Creative Muvo C100: vízálló MP3 lejátszó

Laptop

Creative Muvo C100: vízálló MP3 lejátszó

A Creative bejelentette a MuVo C100-as zenelejátszót.

Az újdonság azok számára készült, akik dinamikus környezetben élvezik a zenét, ideális választás olyan felhasználóknak, akik szeretik feszegetni saját, és eszközeik határait.

Fröccsenő víz ellen védő rugalmas anyagú házán belül ez a teljesértékű személyes szórakoztatóközpont FM rádiót és visszaszámláló funkcióval is ellátott intelligens stopperórát is tartalmaz. A felhasználók egyszerre élvezhetik a zenét, vagy a rádióadást, miközben épp egy fitneszprogramjuk idejét mérik, vagy egyéb sporttevékenységet végeznek.

A MuVo C100 256MB memóriával kapható alapként. Körülbelül 60 MP3, vagy 120 WMA formátumú zeneszámot képes tárolni, és akár 18 órán át képes működni egyetlen AAA méretű elemről. A nagysebességű letöltéseket az USB 2.0 támogatás biztosítja, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindössze néhány pillanat alatt új számokat töltsön le – tökéletes a sportolás előtti lejátszási lista cseréhez. Ha extra tárkapacitás igénye merül föl, jól jön az SD és MMC kártyákat is fogadni képes bővítőhely, amelynek segítségével akár 768 MB-ra növelhető a tárhely, amely lehetővé teszi akár 180 MP3 vagy 360 WMA formátumú zeneszám tárolását.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák