Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple bemutatta az iPod Photo-t

Laptop

Az Apple bemutatta az iPod Photo-t

Az Apple bemutatta az iPod Photo változatot, az iPod család legújabb tagját, mely az akár 15.000 dalon kívül 25.000 digitális fényképet is tárolni tud.

Az iPod Photo nagy felbontású, színes képernyőjén illetve csatlakoztatott TV-készüléken is képes bemutatni a rendszerezett formában tárolt képeket melyek között a szabadalmaztatott Érintőkorong segítségével egyszerűen lehet keresni, böngészni. Az iPod Photo egyszerre is be tudja mutatni a fényképeket és zenéket, csodálatos diaporámát varázsolva. Az iPod Photo 40 és 60 GB-os változatban készül, melyek akár 10.000 vagy 15.000 dalt is képesek tárolni; továbbfejlesztett akkumulátoruk pedig már akár 15 órányi zenelejátszást vagy egy 5 órás diaporáma bemutatót is lehetővé tesz.

Éles, színes képernyőjének köszönhetően az iPod Photo minden körülmények között optimális minőségben tudja a fényképeket bemutatni, ugyanakkor az iPod készülékektől már megszokott szolgáltatások is jobban élvezhetők színesben.


Az Apple szabadalmaztatott Auto-Sync szinkronizációs technológiája a teljes iTunes zenei könyvtár, valamint Naptár és Címtár adatok mellett már az iPhoto programban tárolt fényképeket is képes az iPod Photo lemezére másolni, FireWire vagy USB 2.0 kapukon keresztül. Mac felhasználók az iPhoto programot kapcsolhatják iPod Photo készülékükhöz, Windows felhasználók pedig az Adobe Photoshop Elements és Photoshop Album programok, vagy a My Pictures könyvtár képeit szinkronizálhatják.

Az iPod Photo is az Apple szabadalmaztatott Érintőkorongja köré épül: ez egy érintésérzékeny tárcsa, mely öt nyomógombot is tartalmaz, és melynek segítségével rendkívül egyszerűvé válik a navígáció az iPod menürendszerében akár egy kézzel is.

Az új, 40 és 60 GB-os iPod Photo modellek használatához FireWire vagy USB 2.0 csatlakozóval felszerelt Mac számítógép szükséges Mac OS X 10.2.8, vagy újabb operációs rendszerrel, illetve FireWire vagy USB 2.0 csatlakozóval felszerelt PC, Windows 2000 SP4, XP Home, XP Professional, vagy újabb operációs rendszerrel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés