Connect with us

Hirdetés

technokrata

Regionális irányítású Sybase cég Magyarországon

Laptop

Regionális irányítású Sybase cég Magyarországon

Független rendszerintegrátorként folytatja tevékenységét az Axis Kft.

2004. október 15-étől a Sybase magyarországi történetének újabb állomásához érkezett. A Sybase – a környező országok zömében már működő modellnek megfelelően – létrehozta közvetlen, regionális irányítás alatt álló irodáját, a Sybase Products Hungary Kft.-t, melynek ügyvezető igazgatója Dinnyés Ferenc lett. A Sybase ezzel a lépésével megteremtette a fejlődés kereteit, amellyel a Sybase elterjedtségét és elismertségét a régióban a világ más részeinek szintjére kívánja felzárkóztatni. A Sybase Products Hungary Kft. átvette a képviselettel járó feladatokat, beleértve az ügyfél- és partnerszerződéseket, valamint a terméktámogatási és termékkövetési szolgáltatásokat is.

Az év végéig a Sybase Magyarország Kft. az új Sybase-képviselet támogatásával eleget tesz a központosított közbeszerzésben érvényes Sybase-keretszerződés előírásainak és ellátja az ezzel kapcsolatos feladatokat.

A Sybase-zel Magyarországon 1992 óta foglalkozott az Axis Kft. A cég az első időkben a disztribúciós feladatok mellett Sybase-alkalmazások fejlesztőjeként is megjelent a piacon. A partnerhálózat megerősödésével 2001-ben a képviseletet leányvállalata, a Sybase Magyarország Kft. vette át, míg az Axis platform-független, fejlesztő cégként működött tovább. Most, a Sybase képviselet átadását követően az Axis Kft. Sybase-partneri státuszt kapott, azaz továbbra is független rendszerintegrátorként működik, akinek kínálatában valamennyi jelentős technológia – beleértve a Sybase-t is – szerepel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés