Connect with us

Netties 2004 Konferencia és Kiállítás

Laptop

Netties 2004 Konferencia és Kiállítás

Az információs paradigmaváltás kihívásaival 5 szekcióban kívánnak majd foglalkozni a meghívott előadók.

2004. október 27. és 29. között immár tizedik alkalommal rendezi meg a Netties Konferencia és Kiállítást a European Association for Telematic Applications (EATA) és a tanácskozásnak otthont adó Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ.

Az EATA nemzetközi non-profit szervezet, amely szeretné elérni, hogy az Európai Unió tagállamain belül minél többen használják és alkalmazzák az infokommunikációs és telekommunikációs technológiákat. Az idei konferencián elhangzó előadások és a megrendezésre kerülő szekciók ennek megfelelően elsősorban arra keresik majd a választ, hogy miként lehet az infokommunikációs technológiákat (ICT) sikeresen integrálni az oktatásba, vagyis hogyan lehet az információs társadalom eszközeit hatékonyan felhasználni a tanítás-tanulás folyamatában.

Az információs paradigmaváltás kihívásaival 5 szekcióban kívánnak majd foglalkozni a meghívott előadók. Az előadókról és az előadásokról részletes információt nyújt a honlap.

Előadást tart majd többek között: Ulf W. Lundin, a European Schoolnet igazgatója, Doug Brown, a brit Oktatási Minisztérium ICT in Schools Division vezetője, Paul Sire, a Sociedad Digital de Autores y Editores Knowledge Igazgatója, Prof. Alfred Posamentier, City University of New York, Dean, Szlankó János, a KFKI Csoport elnöke és Csepeli György szociológus, az IHM politikai államtitkára. A konferencia fővédnöke Magyar Bálint oktatási miniszter.

Az előadások és szekciók mellett kiállítási és workshop lehetőséget kapnak azok a cégek, amelyek a konferencia tematikájához kapcsolódó alkalmazásokat illetve eszközöket forgalmaznak, vagy ilyen irányú fejlesztésekben vesznek részt.

A Netties 2004 Konferencia és Kiállításnak otthont adó Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ a magyarországi felsőoktatás egy új, sok tekintetben kísérleti intézménye, amely függetlenül az egyetemektől, főiskoláktól a kor követelményeinek minden tekintetben megfelelő tanulási- és közösségi teret biztosít a látogatóknak. A modern és impozáns épületben lévő Központ mindemellett lehetőséget nyújt a hagyományos tanulási módszerek mellett az önálló, integrált kutatásra, tanulásra, illetve az ICT oktatási alkalmazásainak elsajátítására, elterjesztésére.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő