Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Synergon a Cisco legrégebbi magyar partnere

Laptop

A Synergon a Cisco legrégebbi magyar partnere

A Synergon Informatika Rt. október közepén hivatalosan megújította magyarországi Cisco Gold Partner minősítését.

A Synergon ezúttal is teljesítette a korábbinál szigorúbb elvárásokat és feltételeket, melyek a Gold minősítés eléréséhez szükségesek. A feltételek között személyi, rendszertámogatási, speciális szakterületekre vonatkozó, vevői megelégedettségi, illetve üzleti tervezéssel kapcsolatos kritériumok egyaránt szerepeltek. A Synergon szakértelmét folyamatosan fejleszti a gyorsan fejlődő Cisco technológiák értékesítéséhez, telepítéséhez és támogatásához, azt megoldásaiban magas színvonalon alkalmazza. A Synergon 1997-ben Magyarországon elsőként, Kelet-Európában pedig másodikként teljesítette a Gold Partnerségi feltételeket.

A Cisco Gold-audit
Az audit során a Synergon által képviselt a Cisco megoldásai szempontjából fontos kompetenciákat több kategóriában vizsgálta a minősített auditor. A Synergon árbevételének meghatározó hányadát Cisco megoldások értékesítése képezi, melyet a letisztult szervezet és az egységek közötti harmonikus együttműködés segítségével valósít meg.

Az auditor kiemelte a Synergon széles portfolióját, külön elismerést jelentett, hogy a Synergon saját szervezetén belül is bevezette az IP-telefon megoldást. A kiterjedt szolgáltatási skála a különböző technológiák közötti együttműködést, ezáltal a keresztértékesítés lehetőségét rejti magában. A portfolió kapcsán ugyancsak értékelték a Synergon különböző technológiai területeken teljesített szakmai certifikációit.

Külön értékelési kategóriába tartozott a Cisco eszközökkel foglalkozók szakmai kompetenciáinak felmérése. A megoldással foglalkozó üzletág munkatársainak többsége rendelkezik egy vagy több Cisco személyi minősítéssel és a kereskedelmi csapat tagjai szintén sikeresen teljesítették a szükséges vizsgákat.

Az audit kiterjedt a vevői elégedettség mérésére és a hibaelhárítás kezelésére is, melynek szintje megfelelt a Cisco magas elvárásainak. Ennek egy fontos elemeként emelte ki az auditor a magas színvonalú híváskezelő és – követő rendszert, mely az adott ügyfélre vonatkozó SLA (Service Level Agreement) alapján automatikusan hozzárendeli a hibakezelési és megoldási időt.

A Cisco Gold Certified Partner
A Cisco Gold Certified Partnere olyan vállalat lehet, amely a Cisco valamennyi üzletágában kiemelkedő szakértelmet tanúsít, beleértve a kereskedelmi és support tevékenységet, a hálózattervezést, hálózatépítést és a hálózatfelügyeletet. A Gold Partnerek átfogó szolgáltatásokat kínálnak: komplex hálózattervezést és telepítést, termék-tesztelési lehetőséget, távdiagnosztikát valamint helyszíni hibaelhárítást.

A Synergon Cisco szakemberei
A Synergon a Cisco-technológia fejlődésének megfelelő magas színvonalú megoldások nyújtása érdekében támogatja munkatársai továbbképzését és alapkövetelményként fogalmazza meg szakemberei számára a Cisco minősítő vizsgák teljesítését. Ennek eredményeként a minősítések:

  • 6 fő Cisco Certified Design Associate (CCDA)
  • 3 fő Cisco Certified Design Professional (CCDP)
  • 14 fő Cisco Certified Network Associate (CCNA)
  • 8 fő Cisco Certified Network Professional (CCNP)
  • 5 fő Cisco Certified Internetworking Expert (CCIE)
  • 5 fő Cisco Sales Expert (CSE)

A Synergon Cisco minősítései

  • IP Telephony Revised Specialization
  • Network Management Specialization
  • VPN Security Specialization
  • Wireless LAN Specialization
  • Universal Dial Access Specialization
  • Routing and Switching Specialization
  • Content Networking Specialization



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés