Connect with us

A Synergon a Cisco legrégebbi magyar partnere

Laptop

A Synergon a Cisco legrégebbi magyar partnere

A Synergon Informatika Rt. október közepén hivatalosan megújította magyarországi Cisco Gold Partner minősítését.

A Synergon ezúttal is teljesítette a korábbinál szigorúbb elvárásokat és feltételeket, melyek a Gold minősítés eléréséhez szükségesek. A feltételek között személyi, rendszertámogatási, speciális szakterületekre vonatkozó, vevői megelégedettségi, illetve üzleti tervezéssel kapcsolatos kritériumok egyaránt szerepeltek. A Synergon szakértelmét folyamatosan fejleszti a gyorsan fejlődő Cisco technológiák értékesítéséhez, telepítéséhez és támogatásához, azt megoldásaiban magas színvonalon alkalmazza. A Synergon 1997-ben Magyarországon elsőként, Kelet-Európában pedig másodikként teljesítette a Gold Partnerségi feltételeket.

A Cisco Gold-audit
Az audit során a Synergon által képviselt a Cisco megoldásai szempontjából fontos kompetenciákat több kategóriában vizsgálta a minősített auditor. A Synergon árbevételének meghatározó hányadát Cisco megoldások értékesítése képezi, melyet a letisztult szervezet és az egységek közötti harmonikus együttműködés segítségével valósít meg.

Az auditor kiemelte a Synergon széles portfolióját, külön elismerést jelentett, hogy a Synergon saját szervezetén belül is bevezette az IP-telefon megoldást. A kiterjedt szolgáltatási skála a különböző technológiák közötti együttműködést, ezáltal a keresztértékesítés lehetőségét rejti magában. A portfolió kapcsán ugyancsak értékelték a Synergon különböző technológiai területeken teljesített szakmai certifikációit.

Külön értékelési kategóriába tartozott a Cisco eszközökkel foglalkozók szakmai kompetenciáinak felmérése. A megoldással foglalkozó üzletág munkatársainak többsége rendelkezik egy vagy több Cisco személyi minősítéssel és a kereskedelmi csapat tagjai szintén sikeresen teljesítették a szükséges vizsgákat.

Az audit kiterjedt a vevői elégedettség mérésére és a hibaelhárítás kezelésére is, melynek szintje megfelelt a Cisco magas elvárásainak. Ennek egy fontos elemeként emelte ki az auditor a magas színvonalú híváskezelő és – követő rendszert, mely az adott ügyfélre vonatkozó SLA (Service Level Agreement) alapján automatikusan hozzárendeli a hibakezelési és megoldási időt.

A Cisco Gold Certified Partner
A Cisco Gold Certified Partnere olyan vállalat lehet, amely a Cisco valamennyi üzletágában kiemelkedő szakértelmet tanúsít, beleértve a kereskedelmi és support tevékenységet, a hálózattervezést, hálózatépítést és a hálózatfelügyeletet. A Gold Partnerek átfogó szolgáltatásokat kínálnak: komplex hálózattervezést és telepítést, termék-tesztelési lehetőséget, távdiagnosztikát valamint helyszíni hibaelhárítást.

A Synergon Cisco szakemberei
A Synergon a Cisco-technológia fejlődésének megfelelő magas színvonalú megoldások nyújtása érdekében támogatja munkatársai továbbképzését és alapkövetelményként fogalmazza meg szakemberei számára a Cisco minősítő vizsgák teljesítését. Ennek eredményeként a minősítések:

 • 6 fő Cisco Certified Design Associate (CCDA)

 • 3 fő Cisco Certified Design Professional (CCDP)
 • 14 fő Cisco Certified Network Associate (CCNA)
 • 8 fő Cisco Certified Network Professional (CCNP)
 • 5 fő Cisco Certified Internetworking Expert (CCIE)
 • 5 fő Cisco Sales Expert (CSE)

A Synergon Cisco minősítései

 • IP Telephony Revised Specialization

 • Network Management Specialization
 • VPN Security Specialization
 • Wireless LAN Specialization
 • Universal Dial Access Specialization
 • Routing and Switching Specialization
 • Content Networking SpecializationSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő