Connect with us

technokrata

Új, kereskedelmi igazgatói posztot hozott létre a Scala ECE Hungary Kft.

Laptop

Új, kereskedelmi igazgatói posztot hozott létre a Scala ECE Hungary Kft.

A Scala ECE Hungary Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját Kócs Olivér közgazdász szakember tölti be.

A Scala ECE Hungary Kft. bejelentette, hogy 2004. októberétől Kócs Olivér tölti be az újonnan létrehozott kereskedelmi igazgatói posztot.

Kócs Olivér közgazdászként diplomázott a University of California Berkeley-n, Közép-Kelet-Európa szakirányon. A Scala előtt hat évig értékesítési menedzserként dolgozott az AT&T/Lucent Technologies/Avaya vállalatánál, ahol a legnagyobb szakmai kihívás és siker az Amerikai Hadsereg SFOR és KFOR alakulatai számára a kommunikációs rendszer kiépítése volt. Ezt követően a magyarországi AAM Tanácsadó vállalatnál dolgozott, ahol kiemelt feladatai közé tartozott a vállalat nemzetközi üzleti kapcsolatainak kiterjesztése.

Az új kereskedelmi igazgató 2004. októberében kezdte meg tevékenységét a Scala ECE Hungary Kft.-nél. Felelősségi körébe tartozik a magyarországi leányvállalat éves bevételi tervének teljesítése, beleértve a konzultációból és karbantartásból származó bevételeket is. Irányítása alatt áll a Scala ECE Hungray Kft. értékesítési csapata: a teljes értékesítési ciklust felügyeli és irányítja, de emellett az ügyfélkapcsolatok alakításában közvetlenül is részt vesz.

Kócs Olivér fontos feladatának tekinti, hogy az amerikai székhelyű anyavállalat, az Epicor-Scala számára közvetítse a magyar üzleti viszonyok sajátosságait, s egyben megismertesse magyar kollégáival az amerikai üzleti kultúrát.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp