Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, kereskedelmi igazgatói posztot hozott létre a Scala ECE Hungary Kft.

Laptop

Új, kereskedelmi igazgatói posztot hozott létre a Scala ECE Hungary Kft.

A Scala ECE Hungary Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját Kócs Olivér közgazdász szakember tölti be.

A Scala ECE Hungary Kft. bejelentette, hogy 2004. októberétől Kócs Olivér tölti be az újonnan létrehozott kereskedelmi igazgatói posztot.

Kócs Olivér közgazdászként diplomázott a University of California Berkeley-n, Közép-Kelet-Európa szakirányon. A Scala előtt hat évig értékesítési menedzserként dolgozott az AT&T/Lucent Technologies/Avaya vállalatánál, ahol a legnagyobb szakmai kihívás és siker az Amerikai Hadsereg SFOR és KFOR alakulatai számára a kommunikációs rendszer kiépítése volt. Ezt követően a magyarországi AAM Tanácsadó vállalatnál dolgozott, ahol kiemelt feladatai közé tartozott a vállalat nemzetközi üzleti kapcsolatainak kiterjesztése.

Az új kereskedelmi igazgató 2004. októberében kezdte meg tevékenységét a Scala ECE Hungary Kft.-nél. Felelősségi körébe tartozik a magyarországi leányvállalat éves bevételi tervének teljesítése, beleértve a konzultációból és karbantartásból származó bevételeket is. Irányítása alatt áll a Scala ECE Hungray Kft. értékesítési csapata: a teljes értékesítési ciklust felügyeli és irányítja, de emellett az ügyfélkapcsolatok alakításában közvetlenül is részt vesz.

Kócs Olivér fontos feladatának tekinti, hogy az amerikai székhelyű anyavállalat, az Epicor-Scala számára közvetítse a magyar üzleti viszonyok sajátosságait, s egyben megismertesse magyar kollégáival az amerikai üzleti kultúrát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés