Connect with us

Új Creative I-Trigue hangszórók

Laptop

Új Creative I-Trigue hangszórók

Az I-Trigue 3600 és az I-Trigue 5600 rendszerek designerekből és mérnökökből álló csoport munkáját képviselik, azok számára, akik a kiemelkedő hangminőség mellett a vizualitást is fontosnak tartják.

A Creative bejelentette az I-Trigue termékcsalád két új tagját. Merész külsejükkel és innovatív audio technológiájukkal az I-Trigue 5600 és az I-Trigue 3600 kompromisszummentesen kiváló hangzást biztosítanak, a modern ízlésnek megfelelő, a modern otthoni szórakoztató eszközöket kiegészítő radikális külsővel.


A stílus a kulcsszó mindkét rendszer esetében. Az ívelt fekete kisméretű szatelitsugárzók, melyeket bármely otthoni vagy kisirodai környezetbe illeszkedően terveztek, ezüstszínű díszítésekkel és fényes fém állvánnyal rendelkeznek. Egyedülálló külsejükkel bármely környezetben erőteljes hatást fejtenek ki, és vizuálisan tökéletesen kiegészítik a mai divatos otthoni szórakoztató eszközöket. A technológia ugyanennyire meggyőző. Mindkét rendszer használja a Creative forradalmi akusztikus terhelésű modulját (Acoustic Loaded Module), amely kiemeli a közép és a mélytartomány közötti frekvenciákat, javítva a hangzást, és lehetővé téve a kisméretű szatelitsugárzók számára, hogy olyan hangzást biztosítsanak, amely fizikailag nagyobb rendszerekre jellemző. Mindegyik szatelitsugárzó három nagypontosságú titánium mikro dómsugárzót tartalmaz, Neo-Titanium Tri-Array technológiával, amely biztosítja a meleg, természetes hangzást, a szélesebb hangteret, és a teljes frekvenciasávra kiterjedő fejlett részletességet. A megerősített fadobozos mélysugárzó biztosítja az erőteljes mélytartományt, a vezetékes távirányítón pedig fejhallgató és vonalszintű bemenet csatlakozók találhatók.

Az I-Trigue 5600 egy 5.1 csatornás megoldás, melynek tervezésénél a kompromisszummentes térhatású hangzás volt a cél. Szatelitsugárzói falra szerelhetőek, a centersugárzó pedig vízszintes a könnyű elhelyezéshez, tökéletessé téve a rendszert DVD filmek és PC-s játékokkal való használatra. Kiterjedt kapcsolódási lehetőségei vannak, és sztereo jelet kiegészíthet 5.1 csatornássá, ami ideálissá teszi digitális audio lejátszókkal való használathoz.

Az I-Trigue 3600 2.1 csatornás, stílusos rendszer, mely remek sztereó zenével, és kialakításában illeszkedik a PC-khez, LCD TV-khez, játékkonzolokhoz és digitális audio lejátszókhoz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom