Connect with us

Hirdetés

technokrata

A BEA mobilkommunikációs megoldása szolgáltatásorientált architektúrára épül

Laptop

A BEA mobilkommunikációs megoldása szolgáltatásorientált architektúrára épül

A fogyasztói szokások változása, a munkahelytől távoli munkavégzés egyre inkább szükségessé teszi, hogy mind a cégek vásárlói mind munkatársai azonnal, önkiszolgáló módon érjék el a megfelelő információkat.

Már kapható a BEA Systems integrált mobil platformja, mely segítségével a felhasználók online szolgáltatásaikat mobil eszközökön is megjeleníthetik. Mivel a MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition platform támogatja a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) kiépítését, ezért segítségével számos forrásból származó információ továbbítható a legkülönfélébb mobilkommunikációs eszközökön keresztül – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A fogyasztói szokások változása, a munkahelytől távoli munkavégzés egyre inkább szükségessé teszi, hogy mind a cégek vásárlói mind munkatársai azonnal, önkiszolgáló módon érjék el a megfelelő, például szolgáltatásokról, termékekről, számlákról, logisztikai adatokról szóló információkat. Az integrált mobilkommunikációs platform használatával könnyen kialakíthatóak a vállalatoknál szétszórtan található alkalmazásokra és adatokra épülő mobil szolgáltatások, biztosítható azok hibátlan és terhelhető működése.

A MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition olyan új technológián alapul, mely a BEA WebLogic Portal által kínált funkciókat a mobiltechnológia világában is elérhetővé teszi. Szorosan együttműködik a teljes BEA WebLogic Platformmal, felhasználja annak fejlesztői, végrehajtó és prezentációs képességeit. Fejlesztői környezete integrált a BEA fejlesztőeszközével, a WebLogic Workshoppal, valamint olyan testreszabási és mobil-prezentációs funkciókat tartalmaz, melyek segítségével a webes tartalmak átültethetők a mobilkommunikáció területére.

A vállalatok a MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition használatával gyorsan, akár egyetlen hét leforgása alatt üzembe állíthatnak új szolgáltatásokat, így kipróbálhatják, milyen előnyökkel jár a mobil eszközök használata a vevőkkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolattartásban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés