Connect with us

technokrata

A BEA mobilkommunikációs megoldása szolgáltatásorientált architektúrára épül

Laptop

A BEA mobilkommunikációs megoldása szolgáltatásorientált architektúrára épül

A fogyasztói szokások változása, a munkahelytől távoli munkavégzés egyre inkább szükségessé teszi, hogy mind a cégek vásárlói mind munkatársai azonnal, önkiszolgáló módon érjék el a megfelelő információkat.

Már kapható a BEA Systems integrált mobil platformja, mely segítségével a felhasználók online szolgáltatásaikat mobil eszközökön is megjeleníthetik. Mivel a MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition platform támogatja a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) kiépítését, ezért segítségével számos forrásból származó információ továbbítható a legkülönfélébb mobilkommunikációs eszközökön keresztül – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A fogyasztói szokások változása, a munkahelytől távoli munkavégzés egyre inkább szükségessé teszi, hogy mind a cégek vásárlói mind munkatársai azonnal, önkiszolgáló módon érjék el a megfelelő, például szolgáltatásokról, termékekről, számlákról, logisztikai adatokról szóló információkat. Az integrált mobilkommunikációs platform használatával könnyen kialakíthatóak a vállalatoknál szétszórtan található alkalmazásokra és adatokra épülő mobil szolgáltatások, biztosítható azok hibátlan és terhelhető működése.

A MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition olyan új technológián alapul, mely a BEA WebLogic Portal által kínált funkciókat a mobiltechnológia világában is elérhetővé teszi. Szorosan együttműködik a teljes BEA WebLogic Platformmal, felhasználja annak fejlesztői, végrehajtó és prezentációs képességeit. Fejlesztői környezete integrált a BEA fejlesztőeszközével, a WebLogic Workshoppal, valamint olyan testreszabási és mobil-prezentációs funkciókat tartalmaz, melyek segítségével a webes tartalmak átültethetők a mobilkommunikáció területére.

A vállalatok a MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition használatával gyorsan, akár egyetlen hét leforgása alatt üzembe állíthatnak új szolgáltatásokat, így kipróbálhatják, milyen előnyökkel jár a mobil eszközök használata a vevőkkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolattartásban.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák