Connect with us

technokrata

IBM TotalStorage DS8000 sorozat: új szint a nagyvállalati adattárolásban POWER5 mikroprocesszorokkal

Laptop

IBM TotalStorage DS8000 sorozat: új szint a nagyvállalati adattárolásban POWER5 mikroprocesszorokkal

Az új IBM TotalStorage DS8000 sorozat kiváló skálázhatóságával, nagy teljesítményével és magas fokú rendelkezésre állást szolgáló képességeivel jelentősen hozzájárul az üzletmenet folytonosságához és az infrastruktúra egyszerűsítéséhez.

Integrált virtualizációs képességeivel biztosítja az infrastruktúra vertikális és horizontális bővítését. A rendszer a nagy teljesítmény érdekében IBM POWER5 mikroprocesszorokat és IBM Virtualization Engine technológiát használ, ami ugyanakkor számos üzleti alkalmazás költségeit csökkenti.

Ez a duál kétprocesszoros vagy duál négyprocesszoros konfigurációban is megvásárolható, nagyvállalati tárolási rendszer 96 PetaByte adat tárolására alkalmas architektúrát foglal magában – ami a washingtoni Kongresszusi Könyvtárban tárolt információ-mennyiség több mint 4.500-szorosát teszi ki. A nyílt szabványokat is alkalmazó DS8000 sorozat és bővíthető architektúrája segítséget nyújt az ügyfeleknek adattárolási környezetük konszolidálásához és leegyszerűsítéséhez.

A DS8000 sorozat egyes modelljei az IBM Virtualization Engine technológia révén akár egységes, hatalmas tárolási rendszerként, akár logikai particionálással (LPAR), több különálló rendszerként is használhatók. A szakmában egyedülálló IBM LPAR technológia lehetővé teszi a tárolási rendszer erőforrásainak allokálását különálló logikai partíciókba, melyek mindegyike egymástól teljesen függetlenül és izoláltan működhet. A logikai partíciók alkalmazása a gép erőforrásainak jobb kihasználását eredményezi és mérsékli az adatközpontok terület-, energia- és hűtés-igényét.

Az IBM Research – Adaptive Replacement Cache (ARC) nevű – új gyorsítótár-technológiája segítségével lényegesen nagyobb teljesítmény és gyorsabb reakcióidő érhető el, mint a korábbi IBM TotalStorage Enterprise Storage Server 800 rendszer esetében. Az ARC autonóm, ön-optimalizáló technológiával rendelkezik és hatékonyabb, gazdaságosabb megoldást kínál, mint az adatlapok – gyakran alkalmazott – cserélgetése a gyorsítótárakban. Ez a DS6000 és DS8000 sorozatba is beépített, fordulópontot jelentő technológia dinamikusan optimalizálja a tárolási rendszer teljesítményét szekvenciális vagy véletlenszerű adathozzáférés esetén is.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök