Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM TotalStorage DS8000 sorozat: új szint a nagyvállalati adattárolásban POWER5 mikroprocesszorokkal

Laptop

IBM TotalStorage DS8000 sorozat: új szint a nagyvállalati adattárolásban POWER5 mikroprocesszorokkal

Az új IBM TotalStorage DS8000 sorozat kiváló skálázhatóságával, nagy teljesítményével és magas fokú rendelkezésre állást szolgáló képességeivel jelentősen hozzájárul az üzletmenet folytonosságához és az infrastruktúra egyszerűsítéséhez.

Integrált virtualizációs képességeivel biztosítja az infrastruktúra vertikális és horizontális bővítését. A rendszer a nagy teljesítmény érdekében IBM POWER5 mikroprocesszorokat és IBM Virtualization Engine technológiát használ, ami ugyanakkor számos üzleti alkalmazás költségeit csökkenti.

Ez a duál kétprocesszoros vagy duál négyprocesszoros konfigurációban is megvásárolható, nagyvállalati tárolási rendszer 96 PetaByte adat tárolására alkalmas architektúrát foglal magában – ami a washingtoni Kongresszusi Könyvtárban tárolt információ-mennyiség több mint 4.500-szorosát teszi ki. A nyílt szabványokat is alkalmazó DS8000 sorozat és bővíthető architektúrája segítséget nyújt az ügyfeleknek adattárolási környezetük konszolidálásához és leegyszerűsítéséhez.

A DS8000 sorozat egyes modelljei az IBM Virtualization Engine technológia révén akár egységes, hatalmas tárolási rendszerként, akár logikai particionálással (LPAR), több különálló rendszerként is használhatók. A szakmában egyedülálló IBM LPAR technológia lehetővé teszi a tárolási rendszer erőforrásainak allokálását különálló logikai partíciókba, melyek mindegyike egymástól teljesen függetlenül és izoláltan működhet. A logikai partíciók alkalmazása a gép erőforrásainak jobb kihasználását eredményezi és mérsékli az adatközpontok terület-, energia- és hűtés-igényét.

Az IBM Research – Adaptive Replacement Cache (ARC) nevű – új gyorsítótár-technológiája segítségével lényegesen nagyobb teljesítmény és gyorsabb reakcióidő érhető el, mint a korábbi IBM TotalStorage Enterprise Storage Server 800 rendszer esetében. Az ARC autonóm, ön-optimalizáló technológiával rendelkezik és hatékonyabb, gazdaságosabb megoldást kínál, mint az adatlapok – gyakran alkalmazott – cserélgetése a gyorsítótárakban. Ez a DS6000 és DS8000 sorozatba is beépített, fordulópontot jelentő technológia dinamikusan optimalizálja a tárolási rendszer teljesítményét szekvenciális vagy véletlenszerű adathozzáférés esetén is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés