Connect with us

IBM TotalStorage DS8000 sorozat: új szint a nagyvállalati adattárolásban POWER5 mikroprocesszorokkal

Laptop

IBM TotalStorage DS8000 sorozat: új szint a nagyvállalati adattárolásban POWER5 mikroprocesszorokkal

Az új IBM TotalStorage DS8000 sorozat kiváló skálázhatóságával, nagy teljesítményével és magas fokú rendelkezésre állást szolgáló képességeivel jelentősen hozzájárul az üzletmenet folytonosságához és az infrastruktúra egyszerűsítéséhez.

Integrált virtualizációs képességeivel biztosítja az infrastruktúra vertikális és horizontális bővítését. A rendszer a nagy teljesítmény érdekében IBM POWER5 mikroprocesszorokat és IBM Virtualization Engine technológiát használ, ami ugyanakkor számos üzleti alkalmazás költségeit csökkenti.

Ez a duál kétprocesszoros vagy duál négyprocesszoros konfigurációban is megvásárolható, nagyvállalati tárolási rendszer 96 PetaByte adat tárolására alkalmas architektúrát foglal magában – ami a washingtoni Kongresszusi Könyvtárban tárolt információ-mennyiség több mint 4.500-szorosát teszi ki. A nyílt szabványokat is alkalmazó DS8000 sorozat és bővíthető architektúrája segítséget nyújt az ügyfeleknek adattárolási környezetük konszolidálásához és leegyszerűsítéséhez.

A DS8000 sorozat egyes modelljei az IBM Virtualization Engine technológia révén akár egységes, hatalmas tárolási rendszerként, akár logikai particionálással (LPAR), több különálló rendszerként is használhatók. A szakmában egyedülálló IBM LPAR technológia lehetővé teszi a tárolási rendszer erőforrásainak allokálását különálló logikai partíciókba, melyek mindegyike egymástól teljesen függetlenül és izoláltan működhet. A logikai partíciók alkalmazása a gép erőforrásainak jobb kihasználását eredményezi és mérsékli az adatközpontok terület-, energia- és hűtés-igényét.

Az IBM Research – Adaptive Replacement Cache (ARC) nevű – új gyorsítótár-technológiája segítségével lényegesen nagyobb teljesítmény és gyorsabb reakcióidő érhető el, mint a korábbi IBM TotalStorage Enterprise Storage Server 800 rendszer esetében. Az ARC autonóm, ön-optimalizáló technológiával rendelkezik és hatékonyabb, gazdaságosabb megoldást kínál, mint az adatlapok – gyakran alkalmazott – cserélgetése a gyorsítótárakban. Ez a DS6000 és DS8000 sorozatba is beépített, fordulópontot jelentő technológia dinamikusan optimalizálja a tárolási rendszer teljesítményét szekvenciális vagy véletlenszerű adathozzáférés esetén is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő