Connect with us

Hirdetés

technokrata

Helyi hívást is kínál a TELE2

Laptop

Helyi hívást is kínál a TELE2

A TELE2 beszáll a vezetékes helyi hívások versenyébe.

Októbertől Budapesten és 7 vidéki nagyvárosban, az év hátralévő részében pedig további 14 primer körzetben kínál majd kedvező helyi percdíjakat is Európa vezető alternatív telekommunikációs szolgáltatója.

A TELE2 kínálata teljessé vált a vezetékes szolgáltatások piacán. A helyközi II., belföldi távolsági és nemzetközi irányokban nyújtott eddigi telefonszolgáltatása kiegészül a helyi hívásokkal is. A TELE2 olcsó percdíjai a Matáv szolgáltatási területén túl, november 15-étől már a Monortel területén is elérhetőek a vezetékes telefonnal rendelkező előfizetők számára. A szolgáltatás megrendeléséhez az ügyfeleknek mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázni, és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 szolgáltatásába.

A TELE2 vállalati filozófiája, hogy a széles kör számára elérhető telefonos szolgáltatások között a legkedvezőbb és legátláthatóbb tarifákat nyújtsa. A TELE2 a helyi hívásokat csúcsidőben bruttó 10,50 Ft-ért, csúcsidőn kívül pedig mindössze bruttó 4,90 Ft-ért kínálja.

Laczkó Tóth Gergely a Tele2 Magyarország vezetője elmondta: „Áprilisban tett ígéretünkhöz híven arra törekszünk, hogy minél több vezetékes-telefon előfizető számára elérhetővé tegyük Magyarországon is az olcsó telefonálást. A most bevezetésre kerülő helyi tarifával is olcsóbbak vagyunk legfontosabb versenytársaink lakossági piacon kínált árainál, így mostantól a TELE2 előfizetői percenként akár 11,7%-ot is spórolhatnak a helyi hívások árán a MATÁV Bázis díjcsomagjához viszonyítva. Célunk, hogy kedvező percdíjaink mielőbb elérhetővé váljanak az ország valamennyi vezetékes telefonján, ezért a Matáv és a Monortel mellett tárgyalásokat folytatunk a többi szolgáltatóval is és reményeink szerint, hónapokon belül újabb előrelépésről számolhatunk be ennek kapcsán.”

A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés