Connect with us

technokrata

A Creative bemutatta a Zen Micro zenelejátszót

Laptop

A Creative bemutatta a Zen Micro zenelejátszót

A kisméretű, ergonómikus kialakítású, 5GB kapacitásával akár 2.500 zeneszámot tárolni képes, FM rádióvevővel ellátott, és 10 féle színben kapható Zen Micro minden más lejátszónál többet kínál a zenekedvelőknek.

A Creative egy jövőbemutató lépést jelentett be a hordozható audio lejátszók terén az új Zen Micro képében. A mindössze 84x51x19 milliméter (magasság, szélesség, mélység) méretű, figyelemfelkeltő Zen Micro kényelmesen elfér a tenyérben, az egyujjas navigáció pedig biztosítja, hogy a felhasználó mindent vezérelhessen.


A buli sosem ér véget a Zen Micro-val, akár 12 órányi folyamatos jó minőségű digitális zenelejátszást, és akár 16 órányi FM rádióvételt biztosít. Ha a buli több mint 12 órán át tartana, a felhasználók egyszerűen kicserélhetik a Zen Micro kivehető, újratölthető akkumulátorát, és folytathatják a zenehallgatást. Csak el kell húzni a hátlapot, kicserélni az akkumulátort, és kész is (mint egy mobiltelefonnál) – mehet tovább a buli.

A kedvenc számok tárolása mellett a Zen Micro azt is lehetővé teszi, hogy kedvenc rádióállomásainkat hallgathassuk. Sok másik lejátszóval ellentétben a Zen Micro jó minőségű beépített FM rádiót tartalmaz, amely 32 állomás tárolására alkalmas.

A Zen Micro intuitív görgetést biztosít az előadók, albumok, műfajok között a nagyujj függőleges érintőmezőn való végighúzásával. Ez a függőleges navigáció igen egyszerű, felhasználóbarát, és egyedülálló a Zen esetében.

A Zen Micro akár 2.500 WMA vagy 1.250 MP3 formátumú zeneszám tárolására képes. A felhasználók választhatják az MP3 vagy WMA zenéket, CD-ről átjátszva, vagy on-line zenei oldalakról letöltve. Az USB 2.0 csatlakozás biztosítja a gyors átvitelt, amely akár másodpercenként egy zeneszám is lehet.

A Zen Micro támogatja a WMA és az MP3 formátumokat, biztosítva a hozzáférést az Internet által kínált zenei szolgáltatások legnagyobb részéhez. A Zen Micro külső merevlemezként is működik. Tárolhatjuk és hordozhatjuk rajta digitális fényképeinket, prezentációinkat, táblázatainkat – azaz bármilyen fájltípust.

A Zen Micro használható hangrögzítésre is, többórányi feljegyzés, vagy találkozó rögzítésére alkalmas.

A fent említett funkciók mellett a Zen Micro számos extra funkcionalitással is bír, ilyen a beépített címjegyzék, naptár, elvégzendő feladatok listája, és a Microsoft Outlook-kal való szinkronizáció lehetősége.

A Zen Micro 10 különböző színben kapható – ezüst, fekete, vörös, narancssárga, zöld, rózsaszín, lila, fehér, világoskék és sötétkék. Bármely hangulathoz illeszkedik, kiváló divatkellékként. A Zen Micro tartozékai: övre csíptethető csat, amely állványként is funkcionál, fülbe helyezhető, dinamikus basszustartománnyal rendelkező fejhallgató, hordozótáska, USB 2.0 kábel, és hálózati tápegység.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák