Connect with us

technokrata

D-Link Day harmadszor Magyarországon

Laptop

D-Link Day harmadszor Magyarországon

Az eddigi évi egy alkalom helyett a jövőben évente kétszer rendezik meg partnerkonferenciájukat.

A D-Link Magyarország 2004. október 21-én tartotta immáron harmadik alkalommal megrendezett partnerkonferenciáját, a D-Link Day-t Budapesten. A piaci részesedését az elmúlt évben is jelentősen növelő, a hazai és a világpiacon második hálózati eszközgyártó IT viszonteladó partnereinek bemutatta legújabb termékfejlesztéseit és alkalmazott technológiáit.

Élő András, a D-Link magyarországi kereskedelmi képviseletének ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket, immár tradicionálisan a Westend Hilton konferenciatermében. Első prezentációjában a D-Link ez évi – a piacot érintő – változásait ismertette, hangsúlyozva a partnerkapcsolatokban bekövetkezett minőségi változásokat illetve a D-Link 2004. évi eredményeit Magyarországon és nemzetközi kitekintésben. Kiemelte a Matávval való együttműködést, melynek köszönhetően 100 000 magyar kis- és középvállalkozásban, valamint háztartásban a D-Link ADSL modemjeinek köszönhetően további D-Link termékek vásárlása predesztinálható.

Ezt követően Korbel Sándor, a D-Link kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere számolt be a D-Link termékportfolióját érintő jelentősebb fejlesztésekről, így a vezeték nélküli Xtreme G 108 MB-es termékcsaládról, illetve a piacon elsőként megjelenő UPNP alapú médiaszerverről.

Az ebédet követő bemutatókon Pelikán Tamás, a D-Link technikai vezetője részletesen is bemutatta az idén jelentősen továbbfejlesztett switch termékcsaládot és a D-Link biztonsági termékeit, külön hangsúlyt fektetve az idén a Clavister-rel együttműködésben kifejlesztett tűzfalcsaládra.

Élő András záróbeszédében bejelentette, hogy az eddigi évi egy alkalom helyett a jövőben évente kétszer rendezik meg partnerkonferenciájukat. Ezt nemcsak a D-Link termékfejlesztési ciklusainak rövidülése indokolja, hanem a növekvő partnerkör megtisztelő érdeklődése a vállalat termékei és szolgáltatásai iránt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp