Connect with us

Számos újdonság a Hewlett-Packardtól

Laptop

Számos újdonság a Hewlett-Packardtól

A HP több mint 15 új vagy továbbfejlesztett monokróm és színes nyomtatóval, digitális projektorral és kiegészítővel frissíti általános irodai felhasználásra szánt nyomtatási portfólióját.

A HP bejelentette, hogy Smart Office kezdeményezése keretében több mint 15 új és továbbfejlesztett nyomtatási és képalkotási rendszerrel, megoldással és kiegészítővel lép piacra. A Smart Office program abban kívánja segíteni a kis- és középvállalatokat, hogy megbízhatóbb üzleti eredményeket érjenek el technológiai beruházásaikkal. A ma bemutatott nyomtatási és képalkotási termékek közül jó néhány (pl. a munkacsoportos nyomtatók vagy a nyomtatószerverek) nagyvállalati környezetbe illesztve is ideálisan működik.

A különböző méretű vállalatok nyomtatási és képalkotási szükségleteire szabott, új és továbbfejlesztett eszközök között monokróm lézernyomtatók, színes tintasugaras és lézernyomtatók, digitális projektorok, valamint hálózati és mobil nyomtatási kiegészítő megoldások is találhatók. A kínálatban minden idők leggyorsabb színes és fekete-fehér lézernyomtatója és az ágazat első Gigabit Ethernet nyomtatószervere mellett a hálózati adatátvitelt védő, fejlett biztonsági jellemzők és felhasználóbarát csatlakozási lehetőségek is szerepelnek. Ez utóbbiak közé tartozik például az utazás közben roppant praktikus, mobil vezeték nélküli nyomtatási képesség.

A bejelentés a HP történetének eddigi legnagyobb termékfrissítése a monokróm nyomtatók szegmensében. A vállalat hat új fekete-fehér nyomtatási platformmal, és azon belül 27 új termékkel jelenik meg. Ágazati nézőpontból a monokróm portfólió frissítése azt jelenti, hogy a forgalomban lévő monokróm eszközök jelentős részét a HP új termékei váltják ki. A bemutatott nyomtatási és képalkotási termékvolumen (az augusztus 27-én bejelentett digitális képalkotási megoldásokkal együtt) jól tükrözi a HP megnövelt működési hatékonyságát – amely gyorsabb innovációt, gyártást és piacra vitelt tesz lehetővé.

Az irodai színes nyomtatás terjedése
A HP 2004 júniusában elindított nagyszabású kezdeményezése gazdaságos színes lézernyomtatási megoldások bevezetésével kívánja ösztönözni a színes nyomtatás terjedését és javítani a színes nyomtatók által nyújtott használati élményt. Az IDC felmérése szerint a vállalat 2004 második negyedévében 29-ről 41 százalékra bővítette az EMEA-régióban 1997 óta birtokolt piacvezető részesedését. A színes nyomtatás szegmensében elfoglalt pozícióját megerősítve a HP augusztus 27-én tizenkét új, otthoni felhasználóknak és KKV-knek szánt digitális fotónyomtatót és lapolvasót mutatott be.

A mai bejelentéssel a HP a kis-, közép- és nagyvállalati környezet nyomtatási szükségleteinek sokrétűségére reagál. A cég továbbfejlesztett színes lézernyomtatói megfizethető áron biztosítanak lehetőséget a színek hatásának megismerésére az eredményes belső kommunikációtól kezdve a figyelemfelkeltő színes marketinganyagok házon belüli készítéséig, minden területen. A felhasználó vállalatok visszajelzéseiből ítélve a hatásos színes promóciós és marketinganyagok segítenek megtartani és kibővíteni az ügyfélkört. És ez nem is meglepő, hiszen a ragyogó látvány és színhatás elkápráztatja a meglévő és potenciális ügyfeleket.

Általános irodai, személyi asztali és munkacsoportos nyomtatás, a teljes nyomtatási beruházás optimalizálása
-HP LaserJet 1160: A kisméretű irodák és személyi felhasználók számára ideális, nagy teljesítményű nyomtató megfizethető áron állít elő fekete-fehér dokumentumokat. A rendszer nagy kapacitású, 250 lapos papírtálcája csökkenti a papírfeltöltés gyakoriságát
-HP LaserJet 1320: Az opcionális vezeték nélküli hálózati képességekkel, nagy papírkapacitással rendelkező, kis helyigényű nyomtató bármilyen irodai környezetbe harmonikusan belesimul. A HP LaserJet 1320 az üzleti felhasználók és a néhány fős munkacsoportok gyors, hatékony és rugalmas lézernyomtatási megoldása. Fokozza az irodai produktivitást és már alapkiépítésben is támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást.
-HP LaserJet 2400 sorozat: A bevált, felhasználóbarát asztali nyomtatócsalád az üzleti szükségletek növekedésével együtt bővíthető. A percenként maximum 33 oldalt készítő gépeket azoknak a néhány fős csapatoknak ajánljuk, akik megfizethető áron szeretnének nagyfokú rugalmasságra és gazdag funkcionalitásra szert tenni.
-HP LaserJet 4250 és 4350: A HP LaserJet 4350 a piac leggyorsabb egyfunkciós nyomtatója. Ötvenkét oldallal készül el percenként, míg kistestvére, a HP LaserJet 4250 sebessége 43 oldal/perc. Mindkét monokróm nyomtató hálózatra csatlakoztatható, és sokféle megoldással, kiegészítővel szerelhető fel a nagyobb létszámú munkacsoportos környezetek igényeinek kielégítésére.
-HP LaserJet 9050: Az 50 oldal/perc sebességgel dolgozó, széles formátumú nyomtató a nagy volumenű teljesítményt és alacsony üzemeltetési költséget igénylő, komolyabb környezetek számára ideális megoldás. Többféle nagy kapacitású be- és kimeneti opció és üzleti megoldás illeszthető hozzá a felhasználói beavatkozások ritkítására (pl. űrlapnyomtatási, csoportos (cluster) vagy SAP-nyomtatási tartozékok, nyolcrekeszes mailbox és többfunkciós finisher-egység) – induló ára.
-HP Officejet 7310 All-in-One: Az automatikus duplex-nyomtatást, A4-es síkágyas másolást és professzionális fotóminőséget nyújtó többfunkciós rendszer az otthoni irodák felhasználóinak tökéletes eszköze. Beépített hálózati jellemzőinek köszönhetően több felhasználó is osztozhat a nyomtatási/lapolvasási funkción és a memóriakártya-hozzáférésen.
-HP Officejet 7410 All-in-One: A rendkívüli (20 oldal/perc színes és 30 oldal/perc fekete-fehér) sebességet, beépített vezeték nélküli hálózati jellemzőket és távnyomtatási képességet kínáló, többfunkciós eszköz ideális választás az otthoni irodák komplett, integrált, könnyen kezelhető képalkotási rendszerre vágyó, professzionális felhasználói számára. A profi fotóminőségben dolgozó egység automatikus duplex funkcióval növeli a produktivitást. A4-es méretben másol és szkennel, szortírozza a másolatokat és 250 lapos kiegészítő papírtálcával is rendelkezik.

Házon belüli nyomdai munkálatok és színes képalkotás a belső kommunikáció és marketing-szóróanyagok hatékonyságának növelésére
-HP Color LaserJet 3550: Ez az in-line elven működő nyomtatási rendszer színesben is épp olyan gyorsan dolgozik, mint fekete-fehérben (sebessége 16 oldal/perc). Segítségével a KKV-k megfizethető áron készíthetnek általános célú színes dokumentumokat és hatásos marketinganyagokat.
-HP Color LaserJet 5550 sorozat: A HP leggyorsabb színes lézernyomtatója az általános irodai környezet nagy követelményeket támasztó, sokoldalú munkacsoportjai, és a kisvállalatok vagy a nagyobb szervezeten belül működő marketingosztályok üzleti kreatívjai számára készült. Kifogástalan minőséget nyújtó, könnyen kezelhető, széles formátumú hálózati rendszer, a megbízhatóság és a teljesítmény ötvözetét megtestesítő, bevált dizájn.
-HP Business Inkjet 1200 sorozat: A HP legalacsonyabb üzemeltetési költségszintű színes nyomtatója. A kisvállalatok számára is elérhetővé teszi a csúcsminőségű színes dokumentumok készítéséhez szükséges sebességet, teljesítményt és csatlakozási jellemzőket. Az automatikus kétoldalas nyomtatást alapkiépítésben támogató HP Business Inkjet 1200 huszonnyolc ill. huszonnégy oldal/perc sebességgel produkál kifogástalan (színes és fekete-fehér) végeredményt. Négy különálló, nagy kapacitású patronja számottevő költségmegtakarítást ígér.
-HP mp3222 digitális projektor: A nagyfokú mobilitás, a kiváló képminőség és a megfizethető ár kombinációja. Pehelysúlyú, kompakt, könnyen kezelhető eszköz, amely rendkívüli fényereje és felbontása folytán az irodában és azon kívüli is jól használható.
– HP vp6200 digitális projektor sorozat: Ragyogó képminőség, gördülékeny használat – egyszerű, ugyanakkor sokoldalú és megbízható eszközök, megfizethető áron. A vp6200 projektorok gyorsan üzembe állíthatók, a PC-től a noteszgépen és a PDA-n keresztül a DVD-ig, TV-ig vagy videómagnóig, szinte bármilyen eszközzel képesek együttműködni.

Hálózati működés és csatlakozás
-HP Jetdirect 625n: Az ágazat első Gigabit Ethernet nyomtatószervere. Növeli a hálózati sávszélességet és hosszabb távon is garantálja a Gigabit hálózati környezetek beruházásainak értékállóságát.
-HP Jetdirect ew2400: A 802.11g szabványú vezeték nélküli és Fast Ethernet külső nyomtatószerver megkönnyíti a nyomtatók és a többfunkciós eszközök osztott használatát a vezetékes ill. vezeték nélküli hálózatban.
-HP Mobile Printing for Pocket PC: A kéziszámítógépről történő közvetlen nyomtatás támogatásával fokozza a produktivitást és javítja az üzleti kommunikáció minőségét.
-HP Mobile Print Driver for Windows Version 2.0: A HP windowsos meghajtóprogramja gyors és egyszerű mobil nyomtatást biztosít az üzleti környezet helyi és hálózati nyomtatóin. Mérsékli a több meghajtóprogram kezelésével járó IT-költségeket és bonyolultságot.
-HP Mobile Printing for Nokia 9500 Communicator: A WLAN- és Bluetooth-csatlakozás előnyeit a vezeték nélküli nyomtatás szabadságával ötvöző alkalmazás professzionális mobil felhasználóknak készült. A mobil nyomtatás biztonságát is fokozó termék a Nokia 9500 Communicator alapcsomagjának opcionális előkonfigurált eleme.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom