Connect with us

technokrata

Epson AcuLaser C9100: költséghatékony, gyors, A3-as színes nyomtató

Laptop

Epson AcuLaser C9100: költséghatékony, gyors, A3-as színes nyomtató

Az Epson bemutatta az AcuLaser C9100 nyomtatót, mellyel kibővíti színes lézernyomtatóinak kínálatát, és ideális megoldást kínál a kis és közepes méretű cégek számára.


A megbízható lézernyomtató színesben és fekete-fehérben is képes percenként 24 A4-es méretű lap kinyomtatására. Emellett az új modellel A3-as papírra és akár 1,2 méter hosszú szalagpapírra is lehet nyomtatni. Ki kell emelnünk az AcuBrite tonert, mellyel a korábbinál is tisztább színek, és részletgazdag, kiváló képek nyomtathatók. Végül, de nem utolsósorban az Epson AcuLaser C9100 az egy lapra eső költség alacsony szinten tartásához is hozzájárul: egy A4-es lap fekete-fehérben való kinyomtatása mindössze 50 forintba kerül. Az új A3-as színes lézernyomtatóval egyszerűen kiváltható számos régebbi nyomtató. Ajánlott bruttó végfelhasználói ára 1.088.640 forint. A készülék az Epson AcuLaser C9100PS (128 MB+Adobe Postscript Level3) és az Epson AcuLaser C9100DT (duplex egység, 128 MB+1.500 lapos tálca) verzióban is beszerezhető.

A siker kulcsa a szín
A színek alapvetően meghatározzák a bemutatók, a dokumentumok és a jelentések sikerét. A színek nagy jelentőségűek a cégek életében. Az Epson AcuLaser C9100 lehetővé teszi a nagy méretben való nyomtatást, így ideális például kártyák és grafikák nyomtatásához. Segítségével házon belül is kiváló minőségben nyomtathatók promóciós és reklámanyagok, mint például poszterek és színes brosúrák.

Az Epson AcuBrite, az új toner
Az Epson AcuBrite toner optimális minőségű színeket biztosít. Az innovatív termék még több színt, finom átmeneteket, egyöntetű felületeket és nagyon stabil színeket nyújt. A nagyon kicsi festékrészecskéknek köszönhetően több részlet és színárnyalat megjelenítésére képes, ennek ellenére nagyon gazdaságos.

Az Epson AcuLaser C9100 főbb jellemzői:
-színes lézernyomtató
-akár 24 lap/perc fekete-fehér és színes nyomtatás
-nyomtatás A3-as méretben, maximum 216g /m2 vastagságú papírra
-nyomtatás szalagpapírra (maximum 1,2 méter)
-fekete-fehér nyomtatás esetén 10,5 másodperc, színes nyomtatás esetén 12 másodperc alatt készül el az első lap
-a ma kapható, színes nyomtatást is lehetővé tevő nyomtatók közül a legkisebb költségű fekete-fehér nyomtatást biztosítja
-egy A4-es lap fekete-fehérben való kinyomtatásának a költsége: 50 forint
-papírkapacitás: 650 lap, 2 papírtálca; öt papírtálca használatával a papírkapacitás 2.150 lapig növelhető (opcionális)
-duplex nyomtatás (opcionális)
-egyszerűen integrálható hálózatokkal és szoftverekkel
-egyszerűen kezelhető
-a kis festékrészecskéket tartalmazó Epson AcuBrite tonerrel kiváló nyomtatási minőség érhető el gazdaságos tonerfelhasználás
-az Epson JobTracker programmal optimálisan nyomon követhetők a hálózati költségek
-USB Hi-Speed interfész (USB 2.0-kompatibilis), párhuzamos interfész és Ethernet (100 BaseTx/10BaseT)
-fejlett nyomtatásfelügyeleti funkciók
-nyomtatási teljesítmény: 80.000 lap/hónap
-tárolási kapacitása 128 MB, amely 1.024 MB-ra bővíthető, 2 DDRAM bővítőhely (PC333, PC2700, CL 2.5)

Felhasználóbarát jótállás
Az EPSON egy év szervizben érvényesíthető jótállást biztosít, amely külön díj ellenében három év szervizben érvényesíthető vagy helyszíni jótállássá alakítható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák