Connect with us

Creative MuVo TX FM: ultrakönnyű MP3 lejátszó FM rádióvevővel

Laptop

Creative MuVo TX FM: ultrakönnyű MP3 lejátszó FM rádióvevővel

A Creative bejelentette a Creative MuVo TX FM hangrögzítési funkcióval és FM rádióvevővel ellátott személyi digitális audio lejátszót.

A 128 MB, 256 MB és 512 MB kapacitással kapható Creative MuVo TX FM ötvözi a vonzó külsőt és remek hordozhatóságot, a rádióvevővel és a letöltési időket percekről másodpercekre rövidítő USB 2.0 kompatibilitással. A felhasználónak csupán csatlakoztatnia kell a tárolómodult egy szabad USB porthoz, majd fogd-másold technikával feltölteni a fájlokat, úgy mintha csak egy lemezes meghajtó lenne.


A Creative MuVo TX FM 512 MB egy ultrakönnyű (elem nélkül 32 gramm tömegű), nagyteljesítményű, és könnyen használható digitális audio lejátszó, ami FM rádióvevőként is működik, sőt az adást rögzíteni is képes. A tornázás, vagy egyéb heves mozgás közbeni tökéletes teljesítményre tervezett MuVo TX FM 512 MB flash memóriájával akár 8 órányi (120 zeneszám) akadásmentes, magas hanghűségű MP3, vagy 16 órányi (240 zeneszám) WMA formátumú zenét képes tárolni, és egyetlen AAA méretű elemről akár 15 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít. Ötsávos speciális hangszínszabályzója, amely 4 alapbeállítással is rendelkezik jazz, rock, pop és klasszikus zenéhez, lehetővé teszi, hogy úgy állítsa be a hangzást, ahogyan szeretné. A beépített mikrofon segítségével akár 32 órányi hanganyagot rögzíthetünk – ideális gyors feljegyzésekhez, vagy üzleti találkozók, előadások rögzítéséhez. Ahogyan a MuVo termékcsalád többi tagja, egy kék színű USB kompatibilis tárolóegységből, és a vele elegáns kontrasztot alkotó fekete lejátszóegységből áll.

A Creative MuVo TX FM 256MB átütő fekete-fehér külsővel rendelkezik. Akár 4 órányi (60 zeneszám) MP3, vagy 8 órányi (120 zeneszám) WMA formátumú zene tárolására képes. A beépített mikrofon segítségével akár 16 órányi hangfelvétel rögzítésére alkalmas – ideális gyors feljegyzésekhez, vagy üzleti találkozók, előadások rögzítéséhez.

A Creative MuVo TX 128 MB az 512 MB és 256 MB kapacitású modellek funkcionalitását hordozza magában. Akár 2 órányi (30 zeneszám) MP3, vagy 4 órányi (60 zeneszám) WMA formátumú zene tárolására képes, és akár 8 órányi hangfelvétel rögzítésére alkalmas. Ezüst-fehér színben kapható.

Minden MuVo TX rendszer divatos kék háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, ikonvezérelt kezelőfelülettel, és az azt kiegészítő görgetőgombbal. Ezek a funkciók a felhasználónak teljes vezérlést és könnyű hozzáférést biztosítanak kedvenc számaikhoz és lejátszási módjaikhoz, mint a Shuffle (véletlenszerű lejátszás) vagy a Resume (lejátszás folytatása), és megjelenítik a zeneszámról az ID3 azonosítóból elérhető összes információt, mint a sáv száma, a lejátszási idő, lejátszási mód és hangszínszabályzó beállítása.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő