Connect with us

Új értékesítési vezető az Axelero Adatpark élén – az Interware-től igazolt át Kovács

Laptop

Új értékesítési vezető az Axelero Adatpark élén – az Interware-től igazolt át Kovács

Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz.

Az Axelero Internet 2004. október 1-jétől Kovács Zsoltot (35) nevezte ki az Axelero Adatpark értékesítési vezetőjének. A szakember korábban az Interware Rt. szerverhotel igazgatójaként dolgozott, ahol egyik fő kezdeményezője és létrehozója volt a szerverhotel projektnek. Ezt megelőzően, 2003-ban az EuroTrend rendszerintegrációs igazgatója volt, ahol a rendszerintegrációs divízió vezetésével, feladatmegoldások koordinálásával foglalkozott. 2001 és 2003 között a Mirai Interactive IT vezetőjeként többek között server-hosting környezet kialakításában és üzemeltetésében, valamint informatikai beruházások tervezésében, ütemezésében, lebonyolításában szerzett tapasztalatot. Az elmúlt időszakban számos szakmai konferencián, valamint előadáson fejtette ki nézeteit a honi technológiai outsourcing, server-hosting, illetve informatikai rendszerek tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatban. Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz.

„Kinevezésével is szeretnénk jelezni, hogy az Adatpark és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésére a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetünk. Célunk, hogy még vonzóbb megoldásokkal álljunk a hazai informatikai vállalkozások rendelkezésére ezen a speciális területen is.” – mondta Héjjas Gábor, az Axelero Internet értékesítési vezérigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő