Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új értékesítési vezető az Axelero Adatpark élén – az Interware-től igazolt át Kovács

Laptop

Új értékesítési vezető az Axelero Adatpark élén – az Interware-től igazolt át Kovács

Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz.

Az Axelero Internet 2004. október 1-jétől Kovács Zsoltot (35) nevezte ki az Axelero Adatpark értékesítési vezetőjének. A szakember korábban az Interware Rt. szerverhotel igazgatójaként dolgozott, ahol egyik fő kezdeményezője és létrehozója volt a szerverhotel projektnek. Ezt megelőzően, 2003-ban az EuroTrend rendszerintegrációs igazgatója volt, ahol a rendszerintegrációs divízió vezetésével, feladatmegoldások koordinálásával foglalkozott. 2001 és 2003 között a Mirai Interactive IT vezetőjeként többek között server-hosting környezet kialakításában és üzemeltetésében, valamint informatikai beruházások tervezésében, ütemezésében, lebonyolításában szerzett tapasztalatot. Az elmúlt időszakban számos szakmai konferencián, valamint előadáson fejtette ki nézeteit a honi technológiai outsourcing, server-hosting, illetve informatikai rendszerek tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatban. Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz.

„Kinevezésével is szeretnénk jelezni, hogy az Adatpark és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésére a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetünk. Célunk, hogy még vonzóbb megoldásokkal álljunk a hazai informatikai vállalkozások rendelkezésére ezen a speciális területen is.” – mondta Héjjas Gábor, az Axelero Internet értékesítési vezérigazgató-helyettese.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés