Connect with us

Három új modellel bővül a Creative Webcam termékcsalád

Laptop

Három új modellel bővül a Creative Webcam termékcsalád

A Creative bejelentette a WebCam termékcsalád új tagjait, melyek a valósidejű üzenetküldő, videokonferencia és egyéb, jóminőségű videót igénylő Internetes szolgáltatások iránti növekvő igények kielégítését célozzák.

A WebCam Live! egy remek álló és mozgóképeket kínáló megoldás. Kifinomult CMOS érzékelője, 640×480-as alapfelbontásával kiemelkedő videominőséget nyújt, ideálissá téve az eszközt azonnali üzenetküldő szolgáltatásokhoz. Szoftveres interpolációval akár 1024×768-as felbontásig is finomíthatjuk a tárolható állóképeket. Különálló, nagyteljesítményű mikrofon biztosítja a tökéletes hangrögzítést, és ezt a sokoldalú eszközt bármely standard monitorra vagy lapos kijelzőre rögzíthetjük. Gyorsan és könnyedén kapcsolódik a PC-hez USB porton keresztül, és átfogó üzenetküldő, és a képfeldolgozó szoftvercsomag jár hozzá, remek választássá téve az érték alapján vásárlók számára.

A WebCam Instant a legegyszerűbb választás a valósidejű üzenetküldő szolgáltatások és e-mail-ek videórészletekkel történő kiegészítéséhez. Tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik fel szeretnék térképezni a kommunikációhoz csatolt képek lehetőségeit. CMOS érzékelője 352×288-as felbontású video, és interpolációval 640×480-as (VGA) felbontású állóképek rögzítésére képes. Sokoldalú állványa lehetővé tezsi, hogy majdnem bárhová letehessük, az USB csatlakozó pedig meggyorsítja és megkönnyíti a telepítést. Ideális azoknak a felhasználóknak, akiknek még nem volt hasonló eszköze.

A Creative WebCam Vista a legkönnyebben elérhető megoldás az azonnali video üzenetküldéshez. Installálása gyors és egyszerű a szabványos USB kapcsolaton keresztül, és a képeket 16,7 millió színben kínálja, beleértve az álló illetve mozgó videókat, akár 352×288-as felbontásban is. A CMOS érzékelő, a rögzítés automata kontrollja és a fehér szín egyensúly egyszerű és megbízható felhasználást nyújt, a szoftver csomag pedig lehetővé teszi a felhasználó számára álló vagy mozgó video rögzítését is. A mellékelt mozgásérzékelő szoftver automatikusan küld e-mail-t, ha valaki közel megy a felügyelet nélkül hagyott PC-hez.

A WebCam Live! Pro nagysebességű USB 2.0-ás csatlakozása biztosítja a nagyfelbontású video zökkenőmentes rögzítését, például személyes honlapra való feltöltéshez. Fejlett VGA felbontású CMOS érzékelője biztosítja a kiemelkedő videominőséget, tiszta, részletgazdag képekkel, tökéletessé téve ezáltal Internetes alkalmazásokhoz – mint a valósidejű üzenetküldés, vagy videokonferencia alkalmazás. Sokoldalú háromfunkciós bármely munkaterületre letehető, vagy lapos képernyőre is rögzíthető állvánnyal, és különálló, optimális, háttérzajmentes hangminőséget biztosító mikrofonnal szállítjuk. Az új rendszer tartalmazza a Creative WebCam Center szoftvert, amely erőteljes eszközök széles palettáját kínálja, mint a mozgásérzékelés, távfelügyelet, időcsúsztatásos video felvétel, valamint a Smart Face Tracking, ami követi a mozgó felhasználókat egy élő kapcsolat közben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom