Connect with us

Creative I-Trigue 3400 hangszórószett

Laptop

Creative I-Trigue 3400 hangszórószett

A Creative bemutatta az I-Trigue 3400 hangszórókészletet. Az asztali hangsugárzók külsejét új úton megközelítő kialakítású 2.1 csatornás rendszer szatelitsugárzói, vonzó legömbölyített körvonalai kiemelik a szaténfekete hangdobozokat és a fényesre polírozott ezüst hangszórókereteket.


Az otthoni vagy asztali környezetüket fejleszteni kívánó felhasználóknak most olyan választási lehetőséget kínálunk, ami ötvözi a szokatlan külsőt a bármely hanganyaggal biztosított kiemelkedő teljesítménnyel – és ár-érték aránnyal.

A modern otthoni szórakoztató eszközöket – mint az LCD TV készülékek kiegészítő, merészen új megjelenése mellett a hangszórók kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A szatelitsugárzók összesen hat titánium mikrosugárzót tartalmaznak, amelyek lenyűgöző teljesítményt nyújtanak a fontos közép illetve magas hangtartományban, átütő élményt nyújtva a hallgatóság számára, különösen a zenében. A mélyreható, részletes basszustartományt az erőteljes mélysugárzó biztosítja hosszúlöketű hangszórójával.

Fontos előnye a rendszernek a kapcsolódási lehetőségei, hiszen az I-Trigue 3400 az otthoni és személyi szórakoztató eszközök széles skálájához csatlakoztatható, PC-hez is. A vezetékes távirányítón elhelyezett kiegészítő vonalbemenet olyan hordozható eszközök csatlakoztatását támogatja, mint például digitális audio lejátszók, egy adapter segítségével pedig televízióhoz, játékkonzolhoz, vagy más sztereó rendszerhez csatlakoztathatjuk a rendszert.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom