Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs Logitech diNovo Media Desktop

Laptop

Újgenerációs Logitech diNovo Media Desktop

A Logitech bemutatta új termékét a Logitech diNovo Media Desktop 2.0-t.

A díjnyertes Logitech diNovo Media Desktop legújabb, továbbfejlesztett generációja számos új tulajdonsággal rendelkezik és még többre képes. A feltűnően modern stílusú diNovo Media Desktop termék nemcsak formatervezése miatt lett gyorsan népszerű, hanem azért is, mert a digitális média-eszközök vezérlőközpontjaként is használható, valamint újításként a vezetéknélküli Bluetooth technológiát is alkalmazza. Tartozik hozzá egy hub, amely a desktop PC-hez csatlakoztatja a Bluetooth eszközöket. A diNovo Media Desktop új verziója egy jelentősen továbbfejlesztett MediaPad eszközt is tartalmaz. A legújabb Bluetooth technológia (1.2-es verzió) kiaknázásával ez a desktop még magasabb színvonalú teljesítményt nyújt, és megnöveli a Bluetooth-os interoperatibilitást és kompatibilitást más eszközökkel.


Az új diNovo Media Desktop 2.0 termékkel a Logitech rengeteg új lehetőséget épített bele egy díjnyertes eszközbe, amelyet az ipari szakértők és a technológia szerelmesei tavalyi megjelenésének pillanatától hatalmas lelkesedéssel fogadtak – mondta Denis Pavillard, a Logitech desktop részlegének termékmarketing igazgatója.
A diNovo Media Desktop most még élvezetesebbé teszi a PC használatát, akár zenehallgatásról van szó, akár digitális képek nézegetéséről, akár a barátokkal vagy kollégákkal való kommunikációról.

Páratlan média élmény a PC-n
A diNovo Media Desktop páratlan média élményt nyújt, mivel a Logitech továbbfejlesztette azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a különálló, sokoldalú diNovo MediaPad termékkel irányítani lehet. Ezzel a távirányítóként működő eszközzel könnyebb a zenehallgatás, a videók és fotók nézegetése. A diNovo MediaPad most ráadásul együtt használható a Musicmatch Internet Radio-val, az iTunes-zal, a Windows Media Player 9-cel és a Winamp 5-tel. A Musicmatch Internet rádió egy ingyenes streaming-music szolgáltatás, több mint kétszáz professzionálisan programozott csatornával. A felhasználó kiválaszthatja a saját Musicmatch Internet Radio válogatását, és az audio hangerőt akár három méter távolságból is szabályozhatja a MediaPad segítségével.
A MediaPad megoldás most támogatja a Yahoo! Messenger 6.0 chat-szolgáltatást, valamint az MSN Messenger 6 hálózat internetes szolgáltatást. Ugyancsak együttműködik az MSN Hotmail és Yahoo! Mail levelezőprogramokkal. A MediaPad segítségével a Microsoft Windows XP Media Center 2004-ben is könnyedén navigálhatunk. Az új diNovo Media Desktop 2.0-hoz tartozik egy Logitech MediaLife szoftver is, amelyet már a korábban megjelent Logitech Cordless Desktop LX 500 és a LX 501 termékek tartalmaztak , és amely még könnyebbé és élvezetesebbé teszi a média-irányítást. A MediaLife szoftvert a MediaPad-dal lehet irányítani, aminek segítségével egyetlen kezelőfelületről irányítható a zeneszámok, a digitális képek és a videók lejátszása.

A Bluetooth (1.2 vezió) technológia támogatása
Azzal, hogy a termék a legújabb Bluetooth technológiát is támogatja, a teljesítmény jelentősen javul, ami azt jelenti, hogy körülbelül 25 százalékkal nő az elemek élettartama a diNovo Media Desktop 2.0 egérnél, a billentyűzetnél és a MediaPad terméknél, összehasonlítva az első generációs diNovo Media Desktop megoldással. Ennek tetejébe az új diNovo Media Desktop 2.0 a jelenlegi becslések szerint 50 százalékkal kevesebb késleltetést (latency) mutat – aminek eredményeképpen a diNovo Media Desktop 2.0 egér gyorsabban csatlakoztatható, és még egyenletesebb teljesítményt nyújt. A Bluetooth technológia 1.2-es verziójának másik újítása az Alkalmazkodó Frekvenciaváltás (Adaptive Frequency Hopping), ami ideális választássá teszi a diNovo Media Desktop 2.0 terméket annak az egyre növekvő vásárlói rétegnek, akik vezeték nélküli hálózaton dolgoznak. Ez az újítás minimálisra csökkenti az interferenciát a Bluetooth vezeték nélküli technológia és a Wi-Fi vezeték nélküli technológia között. A diNovo Media Desktop 2.0 ezen felül együttműködik azokkal az újabb mobiltelefonokkal, amelyek támogatják a Bluetooth 1.2 technológiát.

Még jobb együttműködés és kompatibilitás a Bluetooth-szal
A diNovo Media Desktop 2.0 termék továbbra is magasra helyezi a mércét a Bluetooth-os együttműködésben és kompatibilitásban. A diNovo Media Desktop termék legújabb verzióját PC-n a Microsoft Bluetooth szoftverrel (amely a Microsoft nemrég megjelent Service Pack 2 csomagjában kapható) vagy a Widcomm Bluetooth szoftverrel lehet együtt használni, vagy vezető márkájú notebook computerekkel, amelyekbe Bluetooth-t is beépítettek.

A diNovo Media Desktop 2.0 termék még fejlettebb együttműködést biztosít a Bluetooth-os mobiltelefonokkal, a Logitech Mobile Phone Suite 2.0 szoftver segítségével. A Mobile Phone Suite szoftverben van például egy Auto Configuration funkció, ami mellőzi a többlépéses varázsló használatát, és megkönnyíti a diNovo Media Desktop és a Bluetooth-os mobiltelefonok konfigurációját, hogy együtt lehessen használni őket. A Nokia 7610 az első telefon, amit ilyen módon is lehet használni, de a későbbiekben más telefonok is bekerülnek ebbe a körbe. A Mobile Phone Suite 2.0 szoftver másik fontos funkciója a One Touch Synchronization, aminek segítségével a diNovo Media Desktop billentyűzet egyetlen gombjának lenyomásával szinkronba hozható a naptár és a címjegyzék a PC-n és a Bluetooth-os mobiltelefonon. A következő Nokia-modellek támogatják ezt a funkciót: 7610, 6600, 3650, 3660, 6230, 6650, 6810 és 6820. A Sony Ericsson P800/P900 telefonokkal is együtt használható. A Mobile Phone Suite 2.0 szoftver lehetővé teszi a PC és több mobiltelefon közötti szöveges üzenetek megosztását (interoperability). A Logitech újabb telefon-típusokhoz is alkalmazni fogja ezt a támogatást, amint megjelennek a piacon.

Beszerzés és ár
Az új Logitech diNovo Media Desktop 2.0 novemberben kerül a boltokba, 62.500 forintos ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés