Connect with us

technokrata

Újgenerációs Logitech diNovo Media Desktop

Laptop

Újgenerációs Logitech diNovo Media Desktop

A Logitech bemutatta új termékét a Logitech diNovo Media Desktop 2.0-t.

A díjnyertes Logitech diNovo Media Desktop legújabb, továbbfejlesztett generációja számos új tulajdonsággal rendelkezik és még többre képes. A feltűnően modern stílusú diNovo Media Desktop termék nemcsak formatervezése miatt lett gyorsan népszerű, hanem azért is, mert a digitális média-eszközök vezérlőközpontjaként is használható, valamint újításként a vezetéknélküli Bluetooth technológiát is alkalmazza. Tartozik hozzá egy hub, amely a desktop PC-hez csatlakoztatja a Bluetooth eszközöket. A diNovo Media Desktop új verziója egy jelentősen továbbfejlesztett MediaPad eszközt is tartalmaz. A legújabb Bluetooth technológia (1.2-es verzió) kiaknázásával ez a desktop még magasabb színvonalú teljesítményt nyújt, és megnöveli a Bluetooth-os interoperatibilitást és kompatibilitást más eszközökkel.


Az új diNovo Media Desktop 2.0 termékkel a Logitech rengeteg új lehetőséget épített bele egy díjnyertes eszközbe, amelyet az ipari szakértők és a technológia szerelmesei tavalyi megjelenésének pillanatától hatalmas lelkesedéssel fogadtak – mondta Denis Pavillard, a Logitech desktop részlegének termékmarketing igazgatója.
A diNovo Media Desktop most még élvezetesebbé teszi a PC használatát, akár zenehallgatásról van szó, akár digitális képek nézegetéséről, akár a barátokkal vagy kollégákkal való kommunikációról.

Páratlan média élmény a PC-n
A diNovo Media Desktop páratlan média élményt nyújt, mivel a Logitech továbbfejlesztette azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a különálló, sokoldalú diNovo MediaPad termékkel irányítani lehet. Ezzel a távirányítóként működő eszközzel könnyebb a zenehallgatás, a videók és fotók nézegetése. A diNovo MediaPad most ráadásul együtt használható a Musicmatch Internet Radio-val, az iTunes-zal, a Windows Media Player 9-cel és a Winamp 5-tel. A Musicmatch Internet rádió egy ingyenes streaming-music szolgáltatás, több mint kétszáz professzionálisan programozott csatornával. A felhasználó kiválaszthatja a saját Musicmatch Internet Radio válogatását, és az audio hangerőt akár három méter távolságból is szabályozhatja a MediaPad segítségével.
A MediaPad megoldás most támogatja a Yahoo! Messenger 6.0 chat-szolgáltatást, valamint az MSN Messenger 6 hálózat internetes szolgáltatást. Ugyancsak együttműködik az MSN Hotmail és Yahoo! Mail levelezőprogramokkal. A MediaPad segítségével a Microsoft Windows XP Media Center 2004-ben is könnyedén navigálhatunk. Az új diNovo Media Desktop 2.0-hoz tartozik egy Logitech MediaLife szoftver is, amelyet már a korábban megjelent Logitech Cordless Desktop LX 500 és a LX 501 termékek tartalmaztak , és amely még könnyebbé és élvezetesebbé teszi a média-irányítást. A MediaLife szoftvert a MediaPad-dal lehet irányítani, aminek segítségével egyetlen kezelőfelületről irányítható a zeneszámok, a digitális képek és a videók lejátszása.

A Bluetooth (1.2 vezió) technológia támogatása
Azzal, hogy a termék a legújabb Bluetooth technológiát is támogatja, a teljesítmény jelentősen javul, ami azt jelenti, hogy körülbelül 25 százalékkal nő az elemek élettartama a diNovo Media Desktop 2.0 egérnél, a billentyűzetnél és a MediaPad terméknél, összehasonlítva az első generációs diNovo Media Desktop megoldással. Ennek tetejébe az új diNovo Media Desktop 2.0 a jelenlegi becslések szerint 50 százalékkal kevesebb késleltetést (latency) mutat – aminek eredményeképpen a diNovo Media Desktop 2.0 egér gyorsabban csatlakoztatható, és még egyenletesebb teljesítményt nyújt. A Bluetooth technológia 1.2-es verziójának másik újítása az Alkalmazkodó Frekvenciaváltás (Adaptive Frequency Hopping), ami ideális választássá teszi a diNovo Media Desktop 2.0 terméket annak az egyre növekvő vásárlói rétegnek, akik vezeték nélküli hálózaton dolgoznak. Ez az újítás minimálisra csökkenti az interferenciát a Bluetooth vezeték nélküli technológia és a Wi-Fi vezeték nélküli technológia között. A diNovo Media Desktop 2.0 ezen felül együttműködik azokkal az újabb mobiltelefonokkal, amelyek támogatják a Bluetooth 1.2 technológiát.

Még jobb együttműködés és kompatibilitás a Bluetooth-szal
A diNovo Media Desktop 2.0 termék továbbra is magasra helyezi a mércét a Bluetooth-os együttműködésben és kompatibilitásban. A diNovo Media Desktop termék legújabb verzióját PC-n a Microsoft Bluetooth szoftverrel (amely a Microsoft nemrég megjelent Service Pack 2 csomagjában kapható) vagy a Widcomm Bluetooth szoftverrel lehet együtt használni, vagy vezető márkájú notebook computerekkel, amelyekbe Bluetooth-t is beépítettek.

A diNovo Media Desktop 2.0 termék még fejlettebb együttműködést biztosít a Bluetooth-os mobiltelefonokkal, a Logitech Mobile Phone Suite 2.0 szoftver segítségével. A Mobile Phone Suite szoftverben van például egy Auto Configuration funkció, ami mellőzi a többlépéses varázsló használatát, és megkönnyíti a diNovo Media Desktop és a Bluetooth-os mobiltelefonok konfigurációját, hogy együtt lehessen használni őket. A Nokia 7610 az első telefon, amit ilyen módon is lehet használni, de a későbbiekben más telefonok is bekerülnek ebbe a körbe. A Mobile Phone Suite 2.0 szoftver másik fontos funkciója a One Touch Synchronization, aminek segítségével a diNovo Media Desktop billentyűzet egyetlen gombjának lenyomásával szinkronba hozható a naptár és a címjegyzék a PC-n és a Bluetooth-os mobiltelefonon. A következő Nokia-modellek támogatják ezt a funkciót: 7610, 6600, 3650, 3660, 6230, 6650, 6810 és 6820. A Sony Ericsson P800/P900 telefonokkal is együtt használható. A Mobile Phone Suite 2.0 szoftver lehetővé teszi a PC és több mobiltelefon közötti szöveges üzenetek megosztását (interoperability). A Logitech újabb telefon-típusokhoz is alkalmazni fogja ezt a támogatást, amint megjelennek a piacon.

Beszerzés és ár
Az új Logitech diNovo Media Desktop 2.0 novemberben kerül a boltokba, 62.500 forintos ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp