Connect with us

Az IVSZ szervezésében idén 17 magyar IT cég képviselteti magát a Systems Szakkiállításon

Laptop

Az IVSZ szervezésében idén 17 magyar IT cég képviselteti magát a Systems Szakkiállításon

A Systems immár 30 éve gyűjti össze az európai térség domináns informatikai szerepvállalóit.

A Münchenben október 18-22. között megrendezésre kerülő Systems Nemzetközi Informatikai és Telekommunikációs Szakkiállításon 17 IT cég közös standon képviseli a magyar informatikai szakmát. Az EU csatlakozás a hazai versenyhelyzet erősödésén kívül a magyar informatikai vállalkozások EU piacokra lépését is jelentheti. A nemzetközi bemutatkozás lehetőségét megragadva az IHM, az IVSZ és az ITDH kezdeményezésének köszönhetően az idei Systems kiállításon a hazai piacon egymással versenyző IT cégek közös cél, a piaci potenciál növelése érdekében együttesen lépnek fel.

„A magyar ICT szektor érdeke, hogy az ICT cégek hazánkban létrehozhassák közép-európai központjukat. Érdekük továbbá – a magyar tudásra, legjobb emberi erőforrásokra támaszkodva – vegyes vállalatok létrehozása, illetve a szoftver export növelése, mely mind-mind hozzájárulhat a tudásgazdaság fejlesztéséhez, amely hatékony eszköze lehet hazánk fejlődése meggyorsításának. A Systems remek lehetőséget kínál a kiutazó magyar IT cégeknek a személyes kapcsolatteremtésre, kapcsolatkiépítésre.”– mondta Szekfű Balázs az IVSZ igazgatója

Az IVSZ, mint az infokommunikációs szektor meghatározó szereplőit tömörítő szervezet, a kiállító cégeken keresztül tudatosan kívánja felhívni az informatikai és a gazdasági élet nemzetközi döntéshozó szakembereinek figyelmét a magyar informatikai potenciálra, illetve az IVSZ, legfontosabb feladataira, melyek közül elsődleges – mindent magában foglaló – prioritást élvez a tudás-intenzív gazdaság fejlesztésében, formálásában, kialakításában való részvállalás, hiszen nyilvánvaló, hogy a mai korban csak a tudás-alapú gazdaság versenyképes!

A Systems immár 30 éve gyűjti össze az európai térség domináns informatikai szerepvállalóit. A magyar IT piac cégei/szakemberei már a kezdetektől aktívan vesznek részt ezen a jeles rendezvényen. Az idei résztvevők: AKTÍV REKORD Szoftverrendszerek Kft., Argon Internet Kft., arvato systems Hungary, Balabit IT Kft., Carnation, e-Group, FreeSoft Rt., IT Ware Kft., Megatrend 2000 Informatikai Rt., MINOR, MrSoft Oktatási és Kereskedelmi Kft., MTA SZTAKI, Pentatrade Kft., Régens Informatika Rt., Sense-Net, Tőzsér és Máriás Szoftver Iroda, VírusBuster Kft.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom