Connect with us

A Logitech PC Gaming Headset új lehetőségeket nyújt a játékosok számára

Laptop

A Logitech PC Gaming Headset új lehetőségeket nyújt a játékosok számára

A Logitech Precision PC Gaming Headset egyedülálló formatervezéssel és még jobb hangminőséggel áll az igényes játékosok rendelkezésére.

Az internetes játékoknak is fontos részévé vált az azonnali kommunikáció, amióta egyre több játék kerül a piacra ilyen funkcióval. A Logitech bemutatta új fejhallgatóját, a Logitech Precision PC Gaming Headset-et, amit kifejezetten a bajnokoknak fejlesztettek ki. A Logitech a PC Gaming Headset a hangját adja a játékosok ügyességéhez. Ezzel az új fejhallgatóval egyszerre gúnyolhatod ki az ellenfeleket, és egyszerre kommunikálhatsz csapatod tagjaival.


A Logitech az új fejhallgató piacra dobásával a PC-s játékőrülteknek nyújt kiváló hangminőséget és egyedülálló formatervezést rendkívül vonzó áron. A Logitech Precision PC Gaming Headset viselete nyitott, fejmögötti formatervezésével még a hosszabb játékok alatt is végig kényelmes marad – nincs többé befülledt, zsibbadó fül, sem szorító érzés.

Mind az alkalmi játékosok, mind a játékőrültek számára felsőfokú hangzást biztosít a hatalmas, 40 milliméteres neodymium sztereó fejhallgató, miközben a zajmentes mikrofon elragadóan kristálytiszta hangminőséget nyújt. ˝A piacon egyre több az olyan játék, amely rendelkezik hangtámogatással, így a fejhallgatók is egyre keresettebbek a játékosok körében˝ – mondta Jef Holove, a Logitech Interactive Entertainment Products termékmarketing-igazgatója. ˝Az új fejhallgatónk még magasabb fokra emeli a játékélményt azzal, hogy élő hangot visz a játékba, tökéletesítve ezzel a játék színvonalát a Logitech-től már megszokott stílussal, minőséggel és kényelemmel˝.

A Logitech Precision PC Gaming Headset állítható pánttal rendelkezik, hogy kényelmesen illeszkedjen, valamint egy könnyen elérhető, vezetékre szerelt, hangerőszabályzóval. Ezekkel a tulajdonságokkal és a sztereó hangzással teljesen magával ragadó játék- és zenei élményt nyújt.

A Logitech Precision PC Gaming Headset tökéletes az olyan játékosok számára, akik szeretik a stílust, a kényelmet és a minőségi hangzást. A fejhallgató idén novemberben kerül majd az európai üzletek polcaira.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő