Connect with us

technokrata

A Logitech PC Gaming Headset új lehetőségeket nyújt a játékosok számára

Laptop

A Logitech PC Gaming Headset új lehetőségeket nyújt a játékosok számára

A Logitech Precision PC Gaming Headset egyedülálló formatervezéssel és még jobb hangminőséggel áll az igényes játékosok rendelkezésére.

Az internetes játékoknak is fontos részévé vált az azonnali kommunikáció, amióta egyre több játék kerül a piacra ilyen funkcióval. A Logitech bemutatta új fejhallgatóját, a Logitech Precision PC Gaming Headset-et, amit kifejezetten a bajnokoknak fejlesztettek ki. A Logitech a PC Gaming Headset a hangját adja a játékosok ügyességéhez. Ezzel az új fejhallgatóval egyszerre gúnyolhatod ki az ellenfeleket, és egyszerre kommunikálhatsz csapatod tagjaival.


A Logitech az új fejhallgató piacra dobásával a PC-s játékőrülteknek nyújt kiváló hangminőséget és egyedülálló formatervezést rendkívül vonzó áron. A Logitech Precision PC Gaming Headset viselete nyitott, fejmögötti formatervezésével még a hosszabb játékok alatt is végig kényelmes marad – nincs többé befülledt, zsibbadó fül, sem szorító érzés.

Mind az alkalmi játékosok, mind a játékőrültek számára felsőfokú hangzást biztosít a hatalmas, 40 milliméteres neodymium sztereó fejhallgató, miközben a zajmentes mikrofon elragadóan kristálytiszta hangminőséget nyújt. ˝A piacon egyre több az olyan játék, amely rendelkezik hangtámogatással, így a fejhallgatók is egyre keresettebbek a játékosok körében˝ – mondta Jef Holove, a Logitech Interactive Entertainment Products termékmarketing-igazgatója. ˝Az új fejhallgatónk még magasabb fokra emeli a játékélményt azzal, hogy élő hangot visz a játékba, tökéletesítve ezzel a játék színvonalát a Logitech-től már megszokott stílussal, minőséggel és kényelemmel˝.

A Logitech Precision PC Gaming Headset állítható pánttal rendelkezik, hogy kényelmesen illeszkedjen, valamint egy könnyen elérhető, vezetékre szerelt, hangerőszabályzóval. Ezekkel a tulajdonságokkal és a sztereó hangzással teljesen magával ragadó játék- és zenei élményt nyújt.

A Logitech Precision PC Gaming Headset tökéletes az olyan játékosok számára, akik szeretik a stílust, a kényelmet és a minőségi hangzást. A fejhallgató idén novemberben kerül majd az európai üzletek polcaira.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák