Connect with us

Teljes körű színkezelő megoldások a Canontól

Laptop

Teljes körű színkezelő megoldások a Canontól

A Canon a nyomtatásra szánt eredeti példány létrehozásától a nyomtatásig tartó teljes színkezelési folyamat gondos tanulmányozása alapján új idő- és költségtakarékos eljárásokat fejlesztett ki anélkül, hogy engedményeket tett volna a minőség rovására.

A Canon a GretagMacbeth közreműködésével sokféle egyedi szoftveralkalmazást, hardvereszközt, Európa-szerte konzultációs és karbantartási szolgáltatásokat, valamint a színes eljárások teljes körének kezelésére kifejlesztett teljes színkezelő megoldásokat kínál.

Az együttműködés révén lehetővé válik, hogy a kreatív szolgáltatásokkal és digitális nyomdai munkával foglalkozó cégek a nyomtatási minőség rovására tett engedmények nélkül növeljék szolgáltatásaik hatékonyságát, s így magasabb színvonalú szolgáltatást kínáljanak ügyfeleik részére. Egy olyan iparágban, ahol a szolgáltatók sem a gyenge színhűséget, sem az állásidőt nem engedhetik meg maguknak, a GretagMacbeth színkezelő szoftverei és hardverei határozott piaci igényeket szolgálnak ki, mivel csökkentik mind a próbanyomtatás (proof) során jelentkező hibákat, mind a kalibráláshoz, az új próbanyomathoz és a nyomtatáshoz szükséges időt.

Antony White, a Canon Europe európai megoldásokkal foglalkozó szakértője szerint: ˝A Canon 2004-ben Dániában több, mint 100 %-os növekedést ért el a színkezeléssel kapcsolatos értékesítés terén. Ennek eredményeképpen ügyfeleink – amelyek közé a legkülönfélébb méretű vállalatok tartoznak – kihasználhatják az innovatív és integrált módszereink nyújtotta előnyöket, amelyek biztosítják a beruházás megtérülését a színes lézer, a proof-nyomtató, illetve a nagy méretű nyomdai rendszerek terén˝.

A Canon a drupa és a Photokina, valamint a saját frankfurti és stockholmi Concerto rendezvényein kapott visszajelzések alapján tovább finomította színkezelő megoldásait. Annak előrejelzésére, hogy a továbbiakban is folyamatosan fejleszteni kívánja a professzionális nyomdai piac számára nyújtott szolgáltatásait, a Canon komoly befektetéseket hajtott végre, amelynek eredményeképpen tovább képezte és fejlesztette személyi állományát a színkezelés terén. Jelenleg több mint harmincöt magasan képzett szakemberrel rendelkezik, akik Európa-szerte egyedi konzultációkat tartanak, és segítik az ügyfeleket a leghatékonyabb módszerek bevezetésében.

Ismét White szavait idézve: ˝A Canon jól tudja, hogy a színkezelés ügyfeleink üzleti tevékenységének lényeges részét képezi, ugyanakkor ezen a területen a cégek gyakran nem rendelkeznek megfelelő szakértelemmel és ismeretekkel. Ezért határoztuk el, hogy olyan szakértői csoportot hozunk létre, amellyel segíteni tudjuk ügyfeleinket az igényeiknek legmegfelelőbb színkezelési eljárások elsajátításában. Megoldásainknál az egyszerű alkalmazásra és takarékos karbantartásra törekedtünk annak érdekében, hogy vásárlóink elkerüljék a rossz minőségű színkezeléssel járó magas költségeket, ugyanakkor folyamatosan élvezhessék az állandó magas színminőségből fakadó előnyöket˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő