Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljes körű színkezelő megoldások a Canontól

Laptop

Teljes körű színkezelő megoldások a Canontól

A Canon a nyomtatásra szánt eredeti példány létrehozásától a nyomtatásig tartó teljes színkezelési folyamat gondos tanulmányozása alapján új idő- és költségtakarékos eljárásokat fejlesztett ki anélkül, hogy engedményeket tett volna a minőség rovására.

A Canon a GretagMacbeth közreműködésével sokféle egyedi szoftveralkalmazást, hardvereszközt, Európa-szerte konzultációs és karbantartási szolgáltatásokat, valamint a színes eljárások teljes körének kezelésére kifejlesztett teljes színkezelő megoldásokat kínál.

Az együttműködés révén lehetővé válik, hogy a kreatív szolgáltatásokkal és digitális nyomdai munkával foglalkozó cégek a nyomtatási minőség rovására tett engedmények nélkül növeljék szolgáltatásaik hatékonyságát, s így magasabb színvonalú szolgáltatást kínáljanak ügyfeleik részére. Egy olyan iparágban, ahol a szolgáltatók sem a gyenge színhűséget, sem az állásidőt nem engedhetik meg maguknak, a GretagMacbeth színkezelő szoftverei és hardverei határozott piaci igényeket szolgálnak ki, mivel csökkentik mind a próbanyomtatás (proof) során jelentkező hibákat, mind a kalibráláshoz, az új próbanyomathoz és a nyomtatáshoz szükséges időt.

Antony White, a Canon Europe európai megoldásokkal foglalkozó szakértője szerint: ˝A Canon 2004-ben Dániában több, mint 100 %-os növekedést ért el a színkezeléssel kapcsolatos értékesítés terén. Ennek eredményeképpen ügyfeleink – amelyek közé a legkülönfélébb méretű vállalatok tartoznak – kihasználhatják az innovatív és integrált módszereink nyújtotta előnyöket, amelyek biztosítják a beruházás megtérülését a színes lézer, a proof-nyomtató, illetve a nagy méretű nyomdai rendszerek terén˝.

A Canon a drupa és a Photokina, valamint a saját frankfurti és stockholmi Concerto rendezvényein kapott visszajelzések alapján tovább finomította színkezelő megoldásait. Annak előrejelzésére, hogy a továbbiakban is folyamatosan fejleszteni kívánja a professzionális nyomdai piac számára nyújtott szolgáltatásait, a Canon komoly befektetéseket hajtott végre, amelynek eredményeképpen tovább képezte és fejlesztette személyi állományát a színkezelés terén. Jelenleg több mint harmincöt magasan képzett szakemberrel rendelkezik, akik Európa-szerte egyedi konzultációkat tartanak, és segítik az ügyfeleket a leghatékonyabb módszerek bevezetésében.

Ismét White szavait idézve: ˝A Canon jól tudja, hogy a színkezelés ügyfeleink üzleti tevékenységének lényeges részét képezi, ugyanakkor ezen a területen a cégek gyakran nem rendelkeznek megfelelő szakértelemmel és ismeretekkel. Ezért határoztuk el, hogy olyan szakértői csoportot hozunk létre, amellyel segíteni tudjuk ügyfeleinket az igényeiknek legmegfelelőbb színkezelési eljárások elsajátításában. Megoldásainknál az egyszerű alkalmazásra és takarékos karbantartásra törekedtünk annak érdekében, hogy vásárlóink elkerüljék a rossz minőségű színkezeléssel járó magas költségeket, ugyanakkor folyamatosan élvezhessék az állandó magas színminőségből fakadó előnyöket˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés