Connect with us

technokrata

Hordozható, nagy teljesítményű kivetítők: EPSON EMP-745 és EPSON EMP-740

Laptop

Hordozható, nagy teljesítményű kivetítők: EPSON EMP-745 és EPSON EMP-740

Az EPSON új, hordozható XGA kivetítői ultrakönnyűek és ultra fényerővel büszkélkedhetnek.


A mindössze 1,8 kg súlyú EPSON EMP-745 és EPSON EMP-740 modellek rendkívüli mobilitásukkal tűnnek ki – fényerejük pedig akár 2.500 ANSI lumen is lehet. A sikeres EPSON EMP-735 és EPSON EMP-730 projektorok utódainak további jellemző tulajdonsága, hogy hálózatban is rendkívül egyszerű a használatuk; az EPSON EMP-745 vezetékmentes LAN hálózatokba is integrálható az IEEE802.11g szabványon keresztül, ami jelenleg a leggyorsabb és legbiztonságosabb kapcsolatnak számít. Az EPSON EMP-745 számítógépes kapcsolat nélkül is használható. A különféle tárolóeszközök USB vagy PCMCIA interfészeken keresztül teremthetnek kapcsolatot a készülékkel, ami lehetővé teszi a filmek és bemutatók közvetlen módon történő lejátszását. Az EPSON már jól bevált LCD Advanced Imaging technológiája gondoskodik a képek valósághű megjelenítéséhez elengedhetetlen, rendkívül széles színskáláról, a határozott színekről és az ultramagas felbontásról. Az LCD-eszközökkel megjelenített képek nem vibrálnak, hanem stabilak maradnak, ezáltal kiküszöbölik a ˝szivárvány-hatást˝ és gondoskodnak a szem védelméről is. A lámpa hosszú, kb. 3.000 órás élettartama, a könnyű kezelhetőség és a kényelmi jellemzők tökéletes megoldássá teszik a bemutatók két szakértő eszközét azoknak a professzionális felhasználók számára, akik minimális erőfeszítéssel kimagasló minőségre vágynak – bárhol és bármikor. Az EPSON EMP-745 és az EPSON EMP-740 szeptembertől kaphatók a szaküzletekben 899.000 illetve 799.000 forintos árakon.

A páratlan fényerő az optimális minőség kulcsa
2.500 ANSI lumen fényerővel az EPSON EMP-745 és az EPSON EMP-740 a legnagyobb fényerővel rendelkező kivetítőknek számítanak a 2 kilogramm alatti projektorok kategóriájában; eredményül kristálytiszta képeket kapunk valódi XGA felbontásban (1024×768 pixel) – mindezt akár világos helyiségben is. Hat különböző színüzemmód garantálja az optimális reprodukciót gyakorlatilag bármilyen vetítési környezetben. Az automatikus ˝Keystone˝ korrektúra funkciója még kedvezőtlen belső fényviszonyok esetén is gondoskodik arról, hogy torzításmentes képet kapjunk eredményül.

Rugalmasság tisztán: hálózati és önálló alkalmazási képességek
Az EPSON EasyMP rendszerének köszönhetően az új EPSON kivetítők vezetékmentes hálózatba történő beillesztése sem okozhat gondot. Ezáltal mindkét eszköz esetében lehetőség nyílik, hogy mind a vezérlést, mind pedig az adatokkal történő ellátást LAN vagy WLAN hálózaton keresztül, laptop kapcsolat nélkül lehessen biztosítani. Sőt, a modellek még ennél is nagyobb rugalmasságot kínálnak: a megfelelő hordozóeszközön PowerPoint vagy mpeg2 formátumban tárolt bemutatók illetve filmek a projektorok USB vagy PCMCIA interfészein keresztül közvetlenül, számítógép közbeiktatása nélkül jeleníthetők meg.

Az EPSON EMP-745 és az EPSON EMP-740 főbb jellemzői:
-Max. 2.500 ANSI lumen fényerő
-Kis tömeg: 1,7kg/1,8kg
-XGA-felbontás (1024×768)
-Alkalmasak hálózatban történő használatra az EPSON EasyMP technológiájának köszönhetően
-Vezetékmentes hálózati kapcsolat az IEEE802.11g szabványnak megfelelően (csak az EPSON EMP-745)
-Számítógép nélkül is üzemeltethető (USB és PCMCIA interfészeken keresztül; csak az EPSON EMP-745)
-Automatikus ˝Keystone˝ korrekció +/- 15 fok (vertikális)
-Hosszú, kb. 3.000 óra élettartamú lámpa
-Alacsony ventillátorzaj (36dB)
-Gyorsindítási és -leállítási funkció
-Kétféle fényerő-szabályozási üzemmód: ˝magas fényerő˝ (2.500 lumen) és ˝alacsony fényerő˝ (2000 lumen)
-Hat különböző színüzemmód az optimális képminőség biztosítása érdekében
-Alacsony energiaigény
-Magasságállítási lehetőség a könnyű üzemeltetést biztosító beállításban.
-EPSON LCD ˝Advanced Imaging Projection˝ technológia

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások
Az EPSON három éves európai és két éves nemzetközi garanciát biztosít termékei számára. Opcióként három éves helyszíni garancia (Coverplus program) is választható. A lámpára vonatkozó garanciális idő 500 óra vagy 90 nap.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek