Connect with us

Az Intel bemutatta első szórakoztató számítógépét

Laptop

Az Intel bemutatta első szórakoztató számítógépét

Az Intel képviseletében Robert Crooke olyan új termékeket és technológiai trendeket mutatott be a New York-i Digitális Élet kiállításon, amely forradalmasítja az otthoni szórakozást.

A vállalat emellett több részletet is elárult az első hozzáférhető szórakoztató számítógépéről (Entertainment PC – EPC).

A digitális fényképezőgépek, MP3 lejátszók, CD és DVD lejátszók, digitális televíziók, videófelvevők és más digitális eszközök szárnyaló eladási mutatói jelzik a digitális szórakoztatás jelentőségét. Azon felhasználók, akik a digitális tartalmakat otthoni tévéiken vagy egyéb eszközeiken szeretnék lejátszani, most egy új kategóriát fedezhetnek fel: a szórakoztató számítógépet (EPC).

A digitális otthon ˝parancsközpontját˝ úgy tervezték, hogy elférjen a szórakozatóelektronikai állványon és egy távirányító segítségével együttműködjön a televízióval. Az EPC kombinálja az otthoni audio és videó eszközök funkcionalitását a nagy teljesítményű multimédiás komputer képességeivel.

Az egyszerűen kezelhető EPC a digitális tartalmat egy központi helyen tárolja, amely távirányítóval vagy vezeték nélküli billentyűzettel érhető el. Az EPC kombinált CD és DVD-lejátszóként, felvevőként, FM rádióként, zenei szerverként és videófelvevőként funkcionál majd. A szélessávú csatlakozás által az EPC egy igény-alapú szórakoztató tárolóvá válik, amelyről a felhasználók a legújabb mozifilmeket, zenéket, híreket és egyéb tartalmat is letölthetnek.

˝Az EPC egy digitális filmtár, zenei gyűjtemény, fényképgyűjtemény és játékterem egyben˝ – mondta Crooke, az Intel Desktop marketingért és stratégiai tervezésért felelős igazgatója. ˝Az EPC által a kiváló minőség élményében lehet része otthon, akár a kedvenc karosszékéből˝.

A HT-technológiát támogató, Intel Pentium 4 processzorra és Intel 915 Express lapkakészletre épülő, nagyteljesítményű EPC képes egy időben több feladatot elvégezni, például DVD lejátszást, miközben egy élő TV-programot rögzítünk, vagy egy interaktív játék futtatását, miközben a háttérben filmet töltünk le.

A jelenleg már több gyártónál elérhető EPC csak egy az elmúlt időszak jelentős újításai közül. A többi új termék közé tartoznak a legújabb Intel Centrino mobil technológiára épülő szórakoztató notebookok, illetve az Intel XScale processzorra-épülő hordozható médialejátszók.

A felhasználók ezen innovatív termékeket az Intel Digitális Élet kiállításán tekinthetik meg. A résztvevők megismerhetik a digitális életmódot, digitális otthoni filmeket és fényképeket nézhetnek meg, vagy akár vezeték nélküli játékokat játszhatnak hatalmas plazmaképernyőn.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom