Connect with us

technokrata

Az EPSON irodát nyit Magyarországon

Laptop

Az EPSON irodát nyit Magyarországon

Az EPSON Deutschland bejelentette, hogy Budapesten megnyitja új irodáját és egyben bemutatótermét.

A PC-piac fejlődése, a digitális fényképezőgépek robbanásszerű terjedése és a tintasugaras nyomtató szektorban tapasztalható rendkívül szoros verseny miatt az EPSON szélesíteni kívánja termékpalettáját annak érdekében, hogy a márkanév egyet jelentsen a fényképezés fogalmával.

Ennek az üzleti szemléletnek, valamint a kelet-európai fotópiac növekvő lehetőségeinek köszönhetően az EPSON úgy döntött, hogy bővíti jelenlétét a régióban és megerősíti pozícióját a színes lézer- és fotónyomtató szegmensben.

Az új kirendeltség vezetője Fábián Miklós. Draskóczy Árpád a cég Retail Managere. Az új iroda nemrég vett fel két új embert, hogy bővítse az alkalmazottak számát és a közeljövőben további két személy felvételét tervezik.

Az egyik pozíció egy Dealer Account Manager, melyet 2004. október 1-jétől Tőrös Gáspár tölt be. Mielőtt csatlakozott volna az EPSON-hoz, Gáspár 2000-től a HRP-nél dolgozott termék Marketing Manager-ként. Tanulmányait gazdasági területen végezte. A másik poszt Kota Máriáé, aki korábban hét évig az NCH-nál, egy amerikai vegyianyag-gyártó cégnél dolgozott. Máriának angol nyelvből van diplomája.

˝Az új magyarországi képviselettel szeretnénk közelebbi kapcsolatot kiépíteni fogyasztóinkkal, és azon vagyunk, hogy jobban megértsük a piac igényeit. Irodánk mindig nyitva áll partnereink előtt, új munkatársaink mindig a fogyasztók rendelkezésére állnak. Ettől várhatóan pozitív irányba változik az EPSON magyarországi megítélése.˝ – mondta Fábián Miklós.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp