Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech vezeték nélküli fejhallgató az Xbox Live-hoz

Laptop

Logitech vezeték nélküli fejhallgató az Xbox Live-hoz

A Logitech bemutatta a Logitech Cordless Headset for Xbox fejhallgatót, amelynek segítségével az Xbox rajongói végre teljesen megszabadulhatnak a vezetékektől, amikor az interneten játszanak az Xbox Live játékokkal – akár 10 méterre is a számítógéptől.

Mostantól a játékosoknak eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódniuk – a fejhallgató zsinórja miatt biztosan nem – miközben felépítik a stratégiájukat a játékostársaikkal, és becserkészik az ellenséget. Ezen felül, a Logitech Cordless Headset for Xbox, együtt használva a díjnyertes Logitech Cordless Precision Controller játékvezérlővel, végre lehetővé teszi, hogy az Xbox Live szerelmesei vezetékek nélkül élvezhessék az internetes játékot.


A Microsoft által engedélyezett Logitech Cordless Headset for Xbox kompakt kialakítású, és újratölthető elemekkel működik, amelyek akár hatórányi játékidőt is biztosítanak. A fejhallgató könnyű és kényelmesen a fülre helyezhető, így órákig élvezhető a csapattagokkal és az ellenfelekkel folytatott kommunikáció az egész világon, valós időben, anélkül, hogy a játékosok a rendszerükhez lennének kötve.

A Logitech Cordless Headset for Xbox fejhallgató 2,4 GHz-es technológiát kínál, ami tiszta audio átvitelt jelent interferencia vagy késés nélkül, így egyetlen csapattag sem marad le a többiektől. A fejhallgató azt a magas szintű audio élményt biztosítja, amit a játékosok már elvárnak a Logitechtől.

˝Az internetes játékok nagyon népszerűek, és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez a csatában˝ – mondta Jef Holove, a Logitech Interactive Entertainment Products termékmarketing igazgatója. ˝A Cordless Headset for Xbox fejhallgató azt az előnyt és vezeték nélküli szabadságot nyújtja a csapatjátékban résztvevő játékosoknak, amire már régóta várnak. Az internetes konzolos játék jelentős szerepet fog betölteni a videójátékok jövőjében, és nagyon örülünk annak, hogy minőségi megoldásokat nyújthatunk az Xbox felhasználóinak˝.

Jelenleg legalább egymillió ember játszik az Xbox Live-val, a világ 24 országából, és mivel már ebben az évben új játékok kerülnek a boltok polcaira, ez a szám egyre tovább fog emelkedni. A Logitech Cordless Headset for Xbox csúcsminőséget nyújt, akár élő csevegéshez, akár stratégia-megbeszéléshez, akár új játékosok és barátok megismeréséhez használják. A vétel és a hatótávolság erőteljes, az eszköz kényelmesen illeszkedik a fülre, az állítható, zajszűrő mikrofon pedig kivédi a nem kívánt háttérzajokat, így a csapattagok között megosztott információ hangosan és tisztán hallható. Az eszköz minőségét garantálja az a sokéves tapasztalat is, amit a Logitech megszerzett az az interaktív média piacára szánt, innovatív perifériaeszközök gyártásában.

A Logitech Cordless Headset for Xbox fejhallgatót a Microsoft hivatalosan engedélyezte. Megvásárolható decembertől, 19.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés