Connect with us

Laptop

Delphi 2005

A Borland megújult fejlesztőeszköze megnöveli a Windows hatékonyságát és optimalizálja a szoftverre fordított befektetéseket, ezenkívül többnyelvű támogatást tartalmaz.

A Borland Software bejelentette a korábban „Diamondback” kódnéven ismert Borland Delphi 2005, valamint a Borland Windows és .NET gyors alkalmazásfejlesztői (Rapid Application Development, RAD) környezetének megjelenését. A Delphi 2005 a Win32, .NET, Delphi és C# támogatást egyetlen környezetben kombinálja, jelentősen megnöveli a fejlesztők és a csapat hatékonyságát, és integráltan működik együtt a Borland vezető alkalmazás-életciklus menedzsment (Application Lifecycle Management, ALM) megoldásaival.

“A Delphi 2005 a Delphi évek óta kiadott legjelentősebb változata, és a piacon ma elérhető egyik legteljesebb Windows IDE és ALM fejlesztőrendszer.” – mondta George Paolini, a Borland alelnöke és fejlesztői eszközökért felelős igazgatója – “Ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a Borland Szoftverszállítási optimalizálásra vonatkozó jövőképéhez, segít a fejlesztőcsapatoknak, hogy megnöveljék a szoftverprojektek előreláthatóságát és sikerét, hogy azok szállítása időben és költségvetésen belül történhessen, az üzleti érték maximalizálásával.”

A Delphi 2005 néhány fontos továbbfejlesztése

Több nyelv és Windows SDK támogatása – A Delphi 2005 biztosítja a modern Windows fejlesztéshez szükséges nyelveket és SDK támogatást. Mivel mind a Delphi, mind pedig a C# fejlesztést támogatja, ez az egyetlen igazi olyan Windows termék, amely ugyanazon eszközből és ugyanazon nyelv alapján (Delphi) támogatja a natív Win32 és .NET fejlesztést. Ugyanakkor az ASP.NET, ADO.NET, VCL.NET és VCL for Win32 megoldásokat is támogatja.

ALM megoldások integrációja – A Delphi 2005 célja, hogy a fejlesztőknek a StarTeam és az Optimizeit integrációjával rálátást biztosítson az alkalmazás-életciklus különböző fázisaira. A StarTeam integráció célja, hogy leegyszerűsítse a forráskód erőforrások menedzsmentjét és növelje a csapat kommunikációját, míg a mellékelt Optimizeit Profiler for .NET segít az egységtesztek automatizálásában, valamint az alkalmazás minőségének és teljesítményének általános továbbfejlesztésében.

Gyors vállalati MDA fejlesztést tesz lehetővé – A Delphi 2005 ECO II megoldása vállalati szintű gyors modell alapú architektúra (Model Driven Architecture, MDA) megoldást biztosít a .NET-hez, amely lerövidíti a bonyolult alkalmazások fejlesztését, javítja minőségüket, és megnöveli karbantarthatóságukat. Az ECO II az objektumok önműködő diagrammszerű ábrázolásának, valamint létrehozatalának teljes megoldása, amely rugalmasan méretezhető, fejlett vállalati objektum funkciókkal (például visszavonás/ismétlés, verziókezelés és tranzakciók) ellátott .NET objektum gyorsítótárat kínál.

Leegyszerűsíti és lerövidíti a Windows fejlesztést – A Delphi 2005 számos innovatív IDE funkciót kínál, amely hozzájárul a napi fejlesztői munka megkönnyítéséhez, megnöveli a hatékonyságot, és leegyszerűsíti a kód karbantartását. Olyan funkciókat kínál, mint a fejlett kód refaktorizálás, Help Insights és Error Insights (súgó és hiba vizsgálat), SyncEdit (szinkronizált szerkesztés), History Management (régi elemek menedzsmentje), és a Delphi nyelv új továbbfejlesztései. A Delphi Advantage for ADO.NET célja, hogy az adatbázisokhoz kapcsolódó .NET alkalmazások fejlesztését minden szempontból lerövidítse és leegyszerűsítse mind Delphi, mid pedig C# alatt.

Megjelenés

A Delphi 2005 előreláthatólag 2004. novemberében jelenik meg. A várakozások szerint három változat lesz kapható – a Borland Delphi Architect a modell alapú alkalmazásfejlesztést támogatja; a Borland Delphi Enterprise a vállalati szintű adatbázis-alkalmazásokat készítő csapatokat célozza meg; a Borland Delphi Professional pedig a webes és GUI alkalmazásokat készítő egyéni fejlesztőket. A Delphi 2005 angol, francia, német és japán nyelven jelenik meg.

A magyarországi hivatalos bemutatóra 2004. október 27-én, szerdán kerül sor, 9-17 óra között az A38 hajón. Jelentkezni a Borland Fejlesztői Konferenciára az alábbi linken lehet.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő