Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe és a dinamikus tartalomkiadás

Laptop

Adobe és a dinamikus tartalomkiadás

Az Adobe bejelentette a VDP Resource Centert, amely a dinamikus tartalomkiadó (Variable Data Publishing)megoldások meghonosítását és megvalósítását teszi lehetővé.

A VDP a személyre szóló anyagok készítését automatizálja azáltal, hogy egy sablonoldal statikus tartalmát összefésüli egy digitális adatbázisból átemelt adatokkal. Az Adobe InDesign CS-hez hasonló szoftverekkel a kreatív szakemberek és marketingesek így egy-egy címzettnek megfelelően konkrét szöveggel, szín- és képanyaggal rendelkező egyedi dokumentumokat készíthetnek. A VDP Resource Center olyan technológiákat és termékcsaládokat mutat be, illetve információs anyagokkal szolgál, amelyek a direkt marketing, az értékesítés előkészítés és a hűségkampányok gyors és egyszerű megszervezésében segítik a kreatív szakembereket és a nyomdai szolgáltatókat. A vásárlók a Resource Center honlapról közvetlenül ingyenesen kipróbálható szoftvereket tölthetnek le, illetve megvásárolhatják az Adobe független szoftverfejlesztő (ISV) partnereinek az Adobe Creative Suite-tal kompatibilis VDP beépülő modul megoldásait.

“Ma a fogyasztók figyelméért több közvetítő csatorna és özönnyi tartalom verseng, aminek eredményeként a fogyasztók azt várják, hogy a marketinganyagok legyenek személyre szabottak. A fogyasztók körében végzett tanulmányainkból kiderül, hogy 69 százalékuk a személyre szabott levélreklám mellett voksol. A kéretlen reklámról szóló törvények arra késztetik a marketingeseket, hogy olyan új módszereket találjanak, amelyekkel a fogyasztókat személyre szabott tartalommal lehet elérni.” – mondta Charlie Corr, az InfoTrends/CAPVentures csoport igazgatója.

Az Adobe Creative Suite-hoz a szoftverfejlesztőktől és digitális kiviteli rendszer szállítóktól számos VDP tervező és kiadó eszközt lehet beépülő modulként beszerezni. Az XMPie, a Datalogics, a Creo, az Em Software és a Sansui mind a legváltozatosabb igényeket is kielégítő VDP munkafolyamat megoldásokat kínál. Az XMPie új uDirect Adobe InDesign CS beépülő moduljával például a szakemberek közvetlenül a munkaállomásukról képesek VDP file-okat tervezni, megtekinteni és számos kiviteli eszközre kivinni. A Datalogics DL Formatter DL-100 termékével az Adobe Acrobat felhasználók bármely tervező eszközzel elkészített sablont közvetlenül az Acrobatból egészíthetik ki dinamikus elemekkel és mondanivalóval.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés