Connect with us

technokrata

A Pannon GSM Magyarország példaképeit díjazza

Laptop

A Pannon GSM Magyarország példaképeit díjazza

A Pannon GSM az alapítványt ötmillió forintos alaptőkével hozza létre, s a továbbiakban folyamatosan finanszírozza annak működését.

A Pannon GSM társadalmi szerepvállalása új korszakba lép: a társaság létrehozza a Pannon GSM Példakép Alapítványt, amelynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak. A Példakép Alapítvány egyenként egymillió forintos díjjal ismeri el azok munkáját, akikre az egész ország felnézhet.

A Példakép Alapítvány az egész országból, mindenkitől vár javaslatokat arra, hogy kik legyenek a díjazottak, kik és miért hivatottak arra, hogy példaképként tekintsük rájuk. Az alapítvány a médiában közzétett felhívásban is meghirdeti, hogy várja a jelöléseket, s az első díjakat még ebben az esztendőben átadja Magyarország példaképeinek.

Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója az alapítványtételről elmondta: „Közel hárommillió ügyfelünk révén a magyar családok mindegyikével kapcsolatban állunk, társaságunk évtizedes működése során sajátos nézőpontból, rendkívül mélyen és alaposan ismertük meg ezt a társadalmat. Azt tapasztaljuk, hogy Magyarországon, ebben a történelme talán legnagyobb fordulópontja után alig másfél évtizeddel még mindig átmeneti korban levő, az Európai Unióhoz frissen csatlakozott országban nagyszerű emberek sora munkálkodik jó ügyekért gyakran nehéz körülmények között, s gyakran úgy, hogy szűk környezetükön kívül alig tud róluk valaki. A Pannon GSM Példakép Alapítvány célja, hogy egész Magyarországnak megmutassa ezeket az embereket, s munkájukat anyagilag is segítse.”

A Pannon GSM az alapítványt ötmillió forintos alaptőkével hozza létre, s a továbbiakban folyamatosan finanszírozza annak működését. A bejegyzés alatt álló kuratórium elnöke Bereczky Loránd, a Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója, tagjai Mezriczky László, a HP Magyarország marketing-kommunikációs igazgatója, Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője, Nádori Péter, a Krecz & Nádori ügyvezető igazgatója és Somlyai Dóra, a Pannon GSM vállalati kommunikációs igazgatója.

Az alapítvány már várja a jelöléseket:
Pannon GSM Példakép Alapítvány
2040 Budaörs
Baross u. 165.
E-mail: peldakep@pgsm.huSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom