Connect with us

technokrata

Elérhető a Getright letöltőszoftver legújabb változata

Laptop

Elérhető a Getright letöltőszoftver legújabb változata

Annak, aki gyakran tölt le nagyobb állományokat az Internetről, elengedhetetlen egy letöltőmenedzser használata. A paletta széles, és többek között a Getrightot is magában foglalja, mely szoftver a napokban újult meg.

Nagyobb file-ok letöltésénél bizony zavaró lehet, ha valamely okból megszakad a folyamat – főleg, ha már a vége felé járt. Ekkor a bosszankodáson kívül nem nagyon van más tennivaló, csak a művelet újraindítása. Ez alól persze kivétel az az eset, ha a felhasználó valamilyen letöltőszoftvert használ (ilyenkor gyakran fel sem tűnik, hogy a letöltés megszakadt). Szintén nagy segítséget jelenthet egy ilyen program, ha több file-t szeretnénk letölteni, és nem akarjuk egyenként végignyomogatni a letöltési procedúrát – a felhasználó csak beállítja a folyamatot, aztán a program elvégez mindent magától.

A Getright (teljes nevén Getright Download Manager) ötös változatának legújabb verziója, az 5.2 már letölthető. Az új változat némileg kevésbé veszi igénybe a felhasználó processzorát, mint a korábbiak – köszönhetően az optimalizálásnak. Ezen felül kijavították benne azokat az ismert hibákat, melyek a program lefagyását okozták a régebbi verzióknál.

Ezek mellett még számos változtatást eszközöltek a szoftverben, ezek legfontosabbika, hogy a 32 bites címzésről áttértek a 64 bitesre, így a korábbi, file-onkénti 2 GB-os korlát 8 terabyte-ra bővült (ez vélhetőleg egy darabig elegendő lesz – a fejlesztők szerint 1000 évig). Még több böngészőtípus (Mozilla, Firefox, Netscape 6/7, Opera) aktivitását képes monitorozni a szoftver; támogatja a Z módot FTP-nél illetve az NTLM hitelesítést; valamint több apró változtatáson is átesett a program, mely természetesen letölthető szerverünkről.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök