Connect with us

Az IBM Magyarország inkubátor programot indít

Laptop

Az IBM Magyarország inkubátor programot indít

Az IBM Magyarország bejelentette, hogy október elsejétől elindítja hazai független szoftverfejlesztőket támogató kezdeményezését, az IBM ISV Incubator Programot.

A magyar szoftverfejlesztőknek stratégiai fontosságot tulajdonít az IBM, akikkel együttműködve olyan megoldások létrehozását célozza, amelyek a legkülönbözőbb területen tevékenykedő felhasználók igényeit elégítik ki. A cég elsősorban a kis- és középvállalati szegmensre összpontosító fejlesztőkkel kívánja elmélyíteni kapcsolatait, valamint az olyan kiemelkedően fejlődő szegmenseket kiszolgálókkal, mint a digitális média, az élettudományok, vagy a hálózati számítástechnika.

A független szoftverfejlesztők pályázati alapon ingyenesen férhetnek hozzá a több millió dollár értékű hardver-eszközökkel felszerelt, budapesti IBM Innovációs Centrum szolgáltatásaihoz, ahol programjaikat tesztelhetik, fejleszthetik, portolhatják, megoldásaikra az egész világon elfogadott IBM tanúsítványokat szerezhetnek és képzésekben is részt vehetnek.

Az ISV Incubator Program túlmutat a technológiai együttműködésen. Az IBM a legígéretesebb szoftvereket megalkotókkal közösen jelenik meg a piacon, s nemzetközi hátteret biztosít ahhoz, hogy a hazai fejlesztés az IBM csatornáin külföldre is eljusson. Az IBM Magyarország a közös célokhoz marketingtámogatást, értékesítési jutalékot, finanszírozási lehetőségeket, s dedikált IBM-es kapcsolattartót és IBM-es marketingszakértő segítségét is biztosítja magyar szoftverfejlesztő partnereinek.

„Az együttműködésből természetesen nemcsak a szoftverfejlesztők profitálnak, abból a cég is hasznot remél.” – mondta el Rehus Péter, az IBM szoftver üzletágának igazgatója. „A független szoftverfejlesztők szerteágazó szakértelemmel rendelkeznek: akadnak köztük, például, akik az egészségügyben, mások az építőiparban, megint mások a szállítmányozásban járatosak. Az IBM hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira alapozott speciális megoldásaikkal az IBM-et még közelebb vihetik a kis- és középvállalati szférához.” – hangsúlyozta a menedzser.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő