Connect with us

Logitech EasyFit Mobile fejhallgató

Laptop

Logitech EasyFit Mobile fejhallgató

A Logitech bejelentette a mobiltelefon fejhallgatók legújabb családját, a Logitech EasyFit Mobile-t.

Az új termékcsalád kilenc különböző telefoncsatlakozóval és négy különböző fülhallgatóval rendelkezik, hogy bárki kedvére összeállíthassa a saját, testre szabott, füléhez pontosan illeszkedő fejhallgatóját maroktelefonjához.

A Logitech felmérések alapján kiderítette, hogy a fogyasztók számára általában az jelenti a legnagyobb gondot fejhallgató-vásárláskor, hogy nem találnak olyan terméket, ami kényelmesen illeszkedik fülükhöz és kompatibilis a telefonukkal is. A Logitech EasyFit mobilfejhallgatók úgy nyújtanak megoldást erre a problémára, hogy felbontják a hagyományos kiszerelést fejhallgatóra és csatlakozóra. A Logitech EasyFit mobilfejhallgató két komponense külön kapható, ezzel megkönnyítve a vevő dolgát. Így egyszerűen kiválaszthatja a telefonjához illő csatlakozót, valamint az ízléséhez és füléhez leginkább passzoló fülhallgatót.

˝Ma már az emberek többsége már nem azért vásárol fülhallgatót mobiltelefonjához, hogy a divatnak hódoljon vele, hanem mert tényleg szüksége van rá˝ – mondta Ray Weikel, a Logitech’s Audio Business Unit termék marketingmenedzsere. ˝Nagyon kevesen elégednek meg a kis fekete füldugóval, amit a telefonjukhoz kaptak, ugyanakkor nagyon sok 2,5 mm-es fejhallgatóhoz átalakító szükséges, hogy a különböző típusú telefonkészülékekhez lehessen illeszteni azokat. Ezzel legtöbbször elveszik a hívásküldés/-fogadás gomb funkciója. A vásárlók többsége szeret divatos, kényelmes és nem csak a telefonjukhoz, de a személyiségükhöz is illeszkedő fülhallgatót használni, annak minden funkciójával együtt. A Logitech EasyFit fejhallgatócsalád a minőségi választás lehetőségének egész skáláját nyújtja a felhasználónak˝.

A Logitech EasyFit mobilfülhallgató-család három különböző színben – fekete, gyöngyház és kék – kapható. Egy fülre akasztható, és egy fülbe dugható hallgatóból áll. A fülbe dugható hallgató a Logitech védett, díjnyertes technológiájával, a Logitech FlexLoop eljárással készült, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű fülben, még a hallójáraton kívül, kényelmesen megüljön. A Logitech EasyFit ˝Fülre akasztható˝, és a Logitech EasyFit ˝Fülbe dugható˝ hallgatók mindegyike rendelkezik egy hívásküldés/-fogadás gombbal, és egy beépített, irányítatlan mikrofonnal. A Logitech EasyFit fülhallgató kilenc különböző telefoncsatlakozójával szinte minden, ma piacon lévő telefontípushoz csatlakoztatható.

A Logitech EasyFit fülhallgató októbertől lesz kapható Európában. A három, fülre akasztható gyöngyház, fekete és kék színű -EasyFit Over-Ear Pearl, EasyFit Over-Ear Black, EasyFit Over-Ear Blue-, valamint a prémium fülbe dugható hallgató- EasyFit Earbud Premium-egységesen 3.400 Ft ajánlott fogyasztói áron kerül a polcokra. Az EasyFit csatlakozók 1.500 Ft ajánlott fogyasztói áron lesznek megvásárolhatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő