Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech EasyFit Mobile fejhallgató

Laptop

Logitech EasyFit Mobile fejhallgató

A Logitech bejelentette a mobiltelefon fejhallgatók legújabb családját, a Logitech EasyFit Mobile-t.

Az új termékcsalád kilenc különböző telefoncsatlakozóval és négy különböző fülhallgatóval rendelkezik, hogy bárki kedvére összeállíthassa a saját, testre szabott, füléhez pontosan illeszkedő fejhallgatóját maroktelefonjához.

A Logitech felmérések alapján kiderítette, hogy a fogyasztók számára általában az jelenti a legnagyobb gondot fejhallgató-vásárláskor, hogy nem találnak olyan terméket, ami kényelmesen illeszkedik fülükhöz és kompatibilis a telefonukkal is. A Logitech EasyFit mobilfejhallgatók úgy nyújtanak megoldást erre a problémára, hogy felbontják a hagyományos kiszerelést fejhallgatóra és csatlakozóra. A Logitech EasyFit mobilfejhallgató két komponense külön kapható, ezzel megkönnyítve a vevő dolgát. Így egyszerűen kiválaszthatja a telefonjához illő csatlakozót, valamint az ízléséhez és füléhez leginkább passzoló fülhallgatót.

˝Ma már az emberek többsége már nem azért vásárol fülhallgatót mobiltelefonjához, hogy a divatnak hódoljon vele, hanem mert tényleg szüksége van rá˝ – mondta Ray Weikel, a Logitech’s Audio Business Unit termék marketingmenedzsere. ˝Nagyon kevesen elégednek meg a kis fekete füldugóval, amit a telefonjukhoz kaptak, ugyanakkor nagyon sok 2,5 mm-es fejhallgatóhoz átalakító szükséges, hogy a különböző típusú telefonkészülékekhez lehessen illeszteni azokat. Ezzel legtöbbször elveszik a hívásküldés/-fogadás gomb funkciója. A vásárlók többsége szeret divatos, kényelmes és nem csak a telefonjukhoz, de a személyiségükhöz is illeszkedő fülhallgatót használni, annak minden funkciójával együtt. A Logitech EasyFit fejhallgatócsalád a minőségi választás lehetőségének egész skáláját nyújtja a felhasználónak˝.

A Logitech EasyFit mobilfülhallgató-család három különböző színben – fekete, gyöngyház és kék – kapható. Egy fülre akasztható, és egy fülbe dugható hallgatóból áll. A fülbe dugható hallgató a Logitech védett, díjnyertes technológiájával, a Logitech FlexLoop eljárással készült, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű fülben, még a hallójáraton kívül, kényelmesen megüljön. A Logitech EasyFit ˝Fülre akasztható˝, és a Logitech EasyFit ˝Fülbe dugható˝ hallgatók mindegyike rendelkezik egy hívásküldés/-fogadás gombbal, és egy beépített, irányítatlan mikrofonnal. A Logitech EasyFit fülhallgató kilenc különböző telefoncsatlakozójával szinte minden, ma piacon lévő telefontípushoz csatlakoztatható.

A Logitech EasyFit fülhallgató októbertől lesz kapható Európában. A három, fülre akasztható gyöngyház, fekete és kék színű -EasyFit Over-Ear Pearl, EasyFit Over-Ear Black, EasyFit Over-Ear Blue-, valamint a prémium fülbe dugható hallgató- EasyFit Earbud Premium-egységesen 3.400 Ft ajánlott fogyasztói áron kerül a polcokra. Az EasyFit csatlakozók 1.500 Ft ajánlott fogyasztói áron lesznek megvásárolhatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés