Connect with us

Logitech MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egér

Laptop

Logitech MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egér

A Logitech bemutatta a Logitech MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egeret.

Egyre többen vannak azok, akik zenehallgatásra és filmnézésre is használják személyi számítógépüket. A forradalmian új Logitech MediaPlay Cordless Mouse egyszerre teljes értékű vezeték nélküli egér és multifunkciós távirányító, amellyel a PC-s zene- és filmlejátszás könnyűszerrel kezelhető. Sportos megjelenésével és a több mint 3 méterre kiterjesztett hatótávolságával ez az egér a legjobb választás a mai felhasználóknak, akiknek a számítógép egyszerre jelent munkaeszközt és kikapcsolódást.

A Parks Associates legutóbbi közvéleménykutatása során kiderült, hogy a 4.000 megkérdezett amerikai internethasználó 56 százaléka közvetlenül az internetről hallgat rádiót, és ugyancsak 56 százalék tölt le zenefájlokat rendszeresen különböző kiszolgálókról.


˝A MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egér a világon elsőként nyújtja azt a kényelmet a felhasználónak, hogy miközben korlátlanul élvezheti a számítógépén lejátszható médiát, nem kell felemelnie a kezét az egérről˝ – mondta Ashish Arora, a Logitech Retail Pointing Devices termékmarketing-igazgatója. ˝Ma a digitális médiának azt a korát éljük, amikor már nem csak munkára, de zenehallgatásra, filmnézésre, vagy képnézegetésre is használjuk a számítógépünket. A Logitech MediaPlay Cordless Mouse egérrel a felhasználó könnyedén vezérelheti munka vagy lazítás közben a háttérben szóló zenét. Ez az egér egyedülállóan kényelmes munkaeszköz, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt, és minden fejlett navigációs képesség megtalálható benne, amit a Logitech név fémjelez˝.

A Logitech MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egér áttörést jelent mind a forma, mind a funkcionalitás terén. Az ipari formatervezés lehetővé teszi, hogy mutatóeszközként kényelmesen használjuk, mint egy hagyományos egeret, vagy médiavezérlőként, ahogy azt már megszoktuk egyéb távirányítók esetében. Távirányítóként használva a görgő áll a navigálás középpontjában, hüvelykujjal görgetve lapozhatunk a menükben, valamint kép-, zene- és videómappákban.

Az egyedi megjelenés része a 10 beépített, belülről megvilágított médiagomb is – többek közt Lejátszás, Szünet, Előre-, Visszatekerés és Hangerőszabályzás – amely hihetetlenül egyszerűvé teszi az olyan médialejátszók kezelését, mint a Musicmatch, a Windows Media Player, vagy a RealPlayer. A fénylő gombok akkor világítanak, amikor megnyomják őket, ezzel is hozzájárulva az eszköz sportos, fiatalos megjelenéséhez, valamint megkönnyítve a gombok beazonosítását szinte mindenféle fényviszonynál. A lágygumi fogófelületek és peremek, valamint a finom homokóraforma teszik a Logitech MediaPlay Cordless Mouse egeret egyedülállóan kényelmessé. Az egér két különböző, élénk színösszeállításban lesz kapható: ezüst-fekete-jégkék, illetve élénkvörös-lakkfekete.

A Logitech MediaPlay Cordless Mouse egér is rendelkezik a jól ismert Media gombbal, amelynek megnyomásakor elindul a Logitech MediaLife szoftver – egy hatékony, teljes képernyős kezelőfelület, amelyről könnyedén elérhető a PC összes, hang-, kép- és videóállománya. A Logitech MediaLife alkalmazásból is egyszerűen kezelhető a népszerű Musicmatch Internet rádiószolgáltatás. A médiagomb közvetlenül a görgetőkerék alatt kapott helyet, ami egyszerűen és gyorsan átprogramozható más médiaalkalmazás elindítására is.

A Logitech MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egér sok más szolgáltatást is nyújt: az alkalmazásfüggő navigáláshoz elengedhetetlen, univerzális, hüvelykujjal kezelhető előre és hátra gombokat, hatékony Tilt Wheel Plus Zoom billenőkerekes, négyirányú görgető és zoom funkciót, hathónapos elemélettartamot, fejlett optikai technológiát, és Fast RF vezeték nélküli technológiát. A Tilt Wheel Plus Zoom görgetőkerék pontos és könnyed háromdimenziós – fel és le, ki és be, jobbra és balra – navigálást tesz lehetővé akár zenehallgatás és képnézegetés, akár Windows, vagy Office környezetben végzett munka közben. A Logitech MediaPlay Cordless Mouse egér az emberi szem számára láthatatlan, optikai technológiát alkalmaz, ami energiatakarékosabb és kevésbé figyelemelterelő működést biztosít, mind egérként, mind távirányítóként használva. Szintén energiatakarékosságból, az egéren van egy ki-be kapcsoló is.

A Logitech MediaPlay Cordless Mouse egeret a cég egy újszerű Mini-Receiver vevőegységgel látja el – a robosztus vevő a drótokkal már a múlté. A Mini-Receiver vevő körülbelül akkora, mint egy slusszkulcs, és USB-porthoz csatlakoztatva az egér azonnal működik. Nincs szükség semmiféle csatlakoztatási eljárásra, mert az egeret és a vevőt már a gyárban összehangolják. A Mini-Receiver vevő remekül működik asztali és hordozható géppel is, bármiféle vezeték használata nélkül.

A Logitech MediaPlay Cordless Mouse vezeték nélküli egér októbertől lesz megvásárolható 15.000 Ft ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom