Connect with us

Elérhetővé vált a 7-es ACDSee

Laptop

Elérhetővé vált a 7-es ACDSee

A közismert és -kedvelt képmegjelenítő alkalmazás már a hetes sorozatnál tart.

A képnéző programok pár éve új lendületet kaptak, ahogy a digitális fényképezés kezdett felfutni. Napjainkban még mindig tart ez a felívelő ág, így természetesen ezen programok készítői is profitálnak a hirtelen jött konjuktúrából. Nincsen ez másként az ACDSee fejlesztőivel sem, akik nemrég jelentették meg a közismert alkalmazás hetes szériáját.

A fejlődés útján aztán a program túllépett saját határain, s immár nem csak képek megjelenítésére és kezelésére képes, hanem a hangfile-jainkat és videóinkat is kézben tarthatjuk vele. Fejlesztői szerint a hetes változat minden konkurensnél gyorsabban képes megjeleníteni a digitális képeket, melyeket különböző kategóriába is lehet csoportosítani, megkönnyítve a rajtuk való eligazodást. A képgyűjteményben természetesen keresni is lehet.

Akár automatikus slide show-t is tarthatunk a programmal, melyben különböző effekteket lehet bevetni a tetszetősebb kinézetért, illetve eközben aláfestő hangok megszólaltatása is megoldható az ACDSee révén. Ezeket aztán akár PDF vagy Flash formátumba el is lehet menteni, de akár képernyővédőt is csinálhatunk belőle. Ki tudja emelni a videofile-ok képkockáit, s ezeket különálló képként eltárolni. Munkák eredményét akár CD-re vagy DVD-re is menthetjük, így nem csak a számítógépen nyílik lehetőség a családi fotóalbum nézegetésére.

Össze is tömöríthetjük kollekciónk egy részét (például ZIP formátumba), ami elsősorban nem a helyfoglalás csökkentése végett hasznos, hanem több kép másoknak való átküldése esetén nyújthat segítséget. Természetesen ez utóbbi folyamatban sem engedi el a felhasználó kezét az alkalmazás: képes az Outlook vagy az Eudora levelezőkliensekkel együtt működni, így akár magából a szoftverből kezdeményezhetjük a kiválasztott fotók továbbítását. Emellett a szoftvert megvásárlók rendelkezésére áll az ingyenes SendPix nevű online szolgáltatás, mellyel komplett albumokat oszthatunk meg az Interneten át.

Nem maradhatott ki a programból a digitális képek szerkesztésének és konvertálásának funkciója sem: az átméretezés, forgatás, színélénkítés és a többi hasonló, alapvető feladatokkal könnyen megbirkózik az alkalmazás. Olyan effekteket is ismer, mint például a vörösszem-hatás csökkentése, élesítés, elmosás, zaj eltávolítása stb. Magától értetődik, hogy a számítógépen tárolt képek kinyomtatása sem jelent problémát a hetes ACDSee-nek.

A program próbaváltozata letölthető a Terminal Download szerveréről.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő