Connect with us

A Logitech bevezeti a Harmony távirányítókat az európai nappalikba

Laptop

A Logitech bevezeti a Harmony távirányítókat az európai nappalikba

Az egyszerűen kezelhető Logitech Harmony 688 és 655 teljes távvezérelhetőséget biztosít az otthoni szórakoztató-elektronikához.

A Logitech bejelentette, hogy Európában is piacra dobja a díjnyertes Harmony Internet-vezérelt, univerzális távirányítóit. A Harmony 688 és a Harmony 655 távirányítók a házimozi-rajongók és családok számára a legkezelhetőbb és legteljesebb távvezérlés lehetőségét nyújtják az otthoni szórakoztató-elektronikai rendszerhez.
A Harmony távirányítók képesek minden olyan elektronikai eszközzel – távirányítónként 15 darabbal – kapcsolatot létesíteni, amely rendelkezik infravörös jelvevővel. A Harmony távirányítók használatának tervezésekor az emberi gondolkodásmód volt a fő irányelv: minden egyes gombhoz egyetlen funkciót – például ˝TV-nézést˝ – rendeltek. Ezek egyetlen gombnyomással létrehozzák azt az állapotot az érintett elektronikai eszközök közt, amihez egyébként gombok sorozatát kellene megnyomni. Minden Harmony távirányító könnyedén programozható egy közös internetes adatbázison keresztül, amely ezernyi ismert szórakoztató-elektronikai márka és típus adatait tartalmazza.

Tevékenység-központúság
A Harmony távvezérlők egy gombnyomásra képesek több parancsot egyetlen infravörös jelsorozattá alakítani. Például ahhoz, hogy a videomagnón keresztül a műholdvevőre kötött TV-n megnézhessük kedvenc műsorunkat, mindhárom készüléket be kell kapcsolnunk, és a megfelelő üzemmódba kell váltanunk őket. Ez akár tíznél is több gombnyomásba kerülhet, esetenként több távirányítón. A Harmony Remote távirányítón egy tevékenység – például a ˝TV-nézés˝, ˝Zenehallgatás˝, vagy ˝Videózás˝ – egyszerűen ráprogramozható egy gombra úgy, hogy annak megnyomásával az érintett eszközök a megfelelő sorrendben kapcsolódjanak be, és a megfelelő üzemmódba álljanak. Mindkét Harmony távirányító, az LCD-képernyőn lekövethető, dedikált funkciógombokkal és hat további, egyedileg programozható gombbal rendelkezik. Így összesen 255 tevékenységet lehet beállítani.
A Logitech Harmony távirányítók, a szabadalmazott Smart State Technology-nak köszönhetően, egész műveletsorokat képesek levezérelni. A Smart State Technology lehetővé teszi a Harmony távirányító számára, hogy minden egyes vezérelt eszköz állapotát pontosan lekövesse. Amikor a felhasználó kiválaszt egy tevékenységet, a Smart State Technology azonnal ellenőrzi az összes egyedi szórakoztató-elektronikai eszköz állapotát, és a megfelelő jeleket bocsátja ki az adott tevékenységhez. Így a Smart State Technology lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással bekapcsolhassuk a TV-t, a DVD-lejátszót, vagy akár megnézhessünk egy DVD-filmet.

Könnyen beállítható, Internet-alapú adatbázis
Minden Logitech Harmony távirányító könnyen programozható egy, az interneten megosztott felhasználói adatbázis segítségével, amely több ezernyi eszköz profilját tartalmazza. A beállítás során a felhasználónak csak olyan egyszerű kérdésekre kell felelnie, amelyek a szórakoztató-rendszerük kiépítésére és típusára vonatkoznak. A távirányító ezután letölti az internetről a beállított rendszerre vonatkozó profilt egy USB-kábelen keresztül. A Harmony-használók internetes közössége folyamatosan frissíti az adatbázist, hogy minden új eszköz profilja rövid időn belül elérhető legyen. A beállítás megkönnyítéséhez egy varázsló természetes emberi nyelven tesz fel kérdéseket. A Logitech egy heti hétnapos, ingyenes telefon- és elektronikus levél ügyeletet tart fenn azokra az esetekre, ha valakinek nehézségei támadnak.

Egyszerű frissítés
Egy átlagos univerzális távirányítót csak azokkal az eszközökkel lehet együtt használni, amiket akkor ismertek, amikor a távvezérlőt gyártották. Ha egy új komponens kerül a rendszerbe, az univerzális távirányító nem biztos, hogy kezelni tudja azt. A Logitech Harmony távirányítók soha nem avulnak el, mert folyamatosan frissíthető a tudásuk az internetes adatbázisnak köszönhetően. A felhasználók egyéni beállításai egy weblapon keresztül érhetők el. Ha valakinek megváltozik a rendszere, a Logitech Harmony oldalon be tudja vezetni az adatbázisba.

A Logitech Harmony 688
A Logitech Harmony 688 a Harmony család vezetője, amelyen négy tevékenység választó gomb található. A Logitech Harmony 688 a TiVo-hoz hasonló eszközök kezeléséhez kibővített vezérléssel is rendelkezik. A távirányítón van egy kerek iránygomb is, ami jelentősen megkönnyíti az eszközök menüiben való navigálást. A Logitech Harmony 688 Európában ez év októberében lesz kapható 199,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A Logitech Harmony 655
A Logitech Harmony 655 ismeri a Teletext funkciót is. A piros, zöld, sárga és kék gombokkal kézzelfoghatóvá válik a teljes irányítás a fogyasztó számára. Három további tevékenységgombot is találhatunk rajta: ˝Filmnézés, ˝TV-nézés˝ és ˝Zenehallgatás˝. A Logitech Harmony 655 ez év októberétől kapható Európában, 179,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő