Connect with us

technokrata

Matáv: novembertől ismét változnak az általános szerződési feltételek

Laptop

Matáv: novembertől ismét változnak az általános szerződési feltételek

Tájékoztató a Matáv Rt. telefonszolgáltatásának általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Matáv Rt. 2004. november 1-jei hatállyal módosítja a telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF).

Módosulnak a több csatlakozás számmegtartással történő áthelyezésének díjai: az ISDN2 csatlakozásonként fizetendő díj 6.750 Ft, míg az ISDN30 csatlakozásonként fizetendő díj 87.500 Ft (Függelék V. f ejezet 2.5.16.). Új hívásirányként 2004. október 1-jétől bevezetésre került a Matáv Rt. egyetemes szolgáltatási területére betelepült Invitel Rt. hálózatába irányuló hívásirány. A változásról 2004. szeptember 1-jén megjelent közlemény 4. pontjához tartozó táblázatban hibásan jelentek meg az Üzleti Felező díjcsomag forgalmi díjai. A helyes forgalmi díjakat az alábbi táblázat tartalmazza.


Üzleti Felező díjcsomag
  csúcsidőben Ft/perc csúcsidőn kívül Ft/perc
Helyi, helyközi I.    
Matáv–Invitel betelepült 10 10
Helyközi II.    
Matáv–Invitel betelepült 15 15
Belföldi távolsági III.    
Matáv–Invitel betelepült 20 20

Azok, akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132.§ (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek. Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2004. október 1-jétől megtalálható a Matáv Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; valamint az ügyfelek a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák