Connect with us

Új ékszerek a Canon kollekciójában

Laptop

Új ékszerek a Canon kollekciójában

A Canon bejelentette tökéletesen kompakt Digital IXUS i5 fényképezőgépet – a legendás IXUS kollekció új, tagadhatatlanul sikkes kiegészítőjét.

A négy ellenállhatatlan színben – platina-ezüst, éjféli kék, bordeaux-i vörös és vihar szürke – elérhető modell a Canon legkisebb, 5,0 millió képpontos fényképezőgépe. A fényképezőgépet arra tervezték, hogy egyszerűvé tegye a nagyszerű képek készítését is. A legtöbb mobiltelefonnál is kisebb, selymesen látványos, teljes egészében fém váz mindössze 100 g-ot nyom.

A 6,5-szörös digitális zoommal a fő téma minden esetben tökéletesen befogható, a felhasználási kört tovább bővíti, hogy az IXUS i5 mintegy 180 másodperces hangos videoklip készítésére és lejátszására is képes (max. 30 másodperc nagy felbontású VGA módban). A Nyomtatás/Megosztás gomb bármely PictBridge kompatibilis nyomtató csatlakoztatásakor – köztük a Canon új sorozatú SELPHY fotólabor minőségű, személyi fotónyomtatói, melyekhez a fényképezőgép tökéletesen illik – egyérintéses fotónyomtatást tesz lehetővé. Emellett egyszerű képáttöltést biztosít bármely Windows-alapú számítógépre. A tengerparti szórakozást, síelést, szabadtüdős merülést és szörfözést a külön megvásárolható, 3 méteres mélységig használható, víz alatti tok teszi megörökíthetővé.

Apró méretek – hatalmas tudás
Az IXUS i5 talán aprónak tűnik, de hatalmas erő lakozik benne. Az 5 millió képpontos érzékelő mellett a célirányosan épített DIGIC integrált áramkör teszi lehetővé az összetett fehér-egyensúly és szín interpretációs algoritmusok pontos feldolgozását, így kiváló, természetes színreprodukciót nyújt még azon fotósok számára is, akik nem szeretik a fényképezőgép beállításaival tölteni idejüket.

Tökéletesen egyszerű
Minden IXUS i5 az iSAPS -szal, saját fotósegédjével válik teljessé. Még az exponáló gomb lenyomása előtt, az iSAPS kielemzi a témát és módosításokat hajt végre a megvilágítás, fehér-egyensúly és automatikus élességállítás beállításain az egyöntetűen briliáns végeredményekért. A témaautomatika módok – pl. Portré, Tájkép, Éjszakai pillanatfelvétel, Beltéri és Víz alatti a trükkös fényképezési feltételek közepette magabiztosan nagyszerű képek készítését teszik lehetővé, míg a 9 pontos AiAF rendszer a nem középponti témákat is élesre állítja.

A helyes irány
Az Intelligens helyzetérzékelő az élesség, a megvilágítás és a fehér-egyensúly beállítások megállapítása előtt figyelembe veszi az ég és a háttér lehetséges helyzetét. Ezt követően az egyszerű és élvezetes megjelenítés érdekében, a megfelelő irányba forgatja el a képeket.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom