Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új ékszerek a Canon kollekciójában

Laptop

Új ékszerek a Canon kollekciójában

A Canon bejelentette tökéletesen kompakt Digital IXUS i5 fényképezőgépet – a legendás IXUS kollekció új, tagadhatatlanul sikkes kiegészítőjét.

A négy ellenállhatatlan színben – platina-ezüst, éjféli kék, bordeaux-i vörös és vihar szürke – elérhető modell a Canon legkisebb, 5,0 millió képpontos fényképezőgépe. A fényképezőgépet arra tervezték, hogy egyszerűvé tegye a nagyszerű képek készítését is. A legtöbb mobiltelefonnál is kisebb, selymesen látványos, teljes egészében fém váz mindössze 100 g-ot nyom.

A 6,5-szörös digitális zoommal a fő téma minden esetben tökéletesen befogható, a felhasználási kört tovább bővíti, hogy az IXUS i5 mintegy 180 másodperces hangos videoklip készítésére és lejátszására is képes (max. 30 másodperc nagy felbontású VGA módban). A Nyomtatás/Megosztás gomb bármely PictBridge kompatibilis nyomtató csatlakoztatásakor – köztük a Canon új sorozatú SELPHY fotólabor minőségű, személyi fotónyomtatói, melyekhez a fényképezőgép tökéletesen illik – egyérintéses fotónyomtatást tesz lehetővé. Emellett egyszerű képáttöltést biztosít bármely Windows-alapú számítógépre. A tengerparti szórakozást, síelést, szabadtüdős merülést és szörfözést a külön megvásárolható, 3 méteres mélységig használható, víz alatti tok teszi megörökíthetővé.

Apró méretek – hatalmas tudás
Az IXUS i5 talán aprónak tűnik, de hatalmas erő lakozik benne. Az 5 millió képpontos érzékelő mellett a célirányosan épített DIGIC integrált áramkör teszi lehetővé az összetett fehér-egyensúly és szín interpretációs algoritmusok pontos feldolgozását, így kiváló, természetes színreprodukciót nyújt még azon fotósok számára is, akik nem szeretik a fényképezőgép beállításaival tölteni idejüket.

Tökéletesen egyszerű
Minden IXUS i5 az iSAPS -szal, saját fotósegédjével válik teljessé. Még az exponáló gomb lenyomása előtt, az iSAPS kielemzi a témát és módosításokat hajt végre a megvilágítás, fehér-egyensúly és automatikus élességállítás beállításain az egyöntetűen briliáns végeredményekért. A témaautomatika módok – pl. Portré, Tájkép, Éjszakai pillanatfelvétel, Beltéri és Víz alatti a trükkös fényképezési feltételek közepette magabiztosan nagyszerű képek készítését teszik lehetővé, míg a 9 pontos AiAF rendszer a nem középponti témákat is élesre állítja.

A helyes irány
Az Intelligens helyzetérzékelő az élesség, a megvilágítás és a fehér-egyensúly beállítások megállapítása előtt figyelembe veszi az ég és a háttér lehetséges helyzetét. Ezt követően az egyszerű és élvezetes megjelenítés érdekében, a megfelelő irányba forgatja el a képeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés