Connect with us

PRO HIGH SPEED SD memóriakártyák a Panasonic-tól

Laptop

PRO HIGH SPEED SD memóriakártyák a Panasonic-tól

A Panasonic bejelentette, hogy az ősz folyamán piacra dobja a “PRO HIGH SPEED” 1GB és 512MB SD memóriakártyákat, amelyekkel kétszeres sebességű adatátvitel válik lehetővé.

Ezek az SD kártyák a Panasonic új LSI áramkörének és más saját fejlesztésű technológiáinak felhasználásával képesek akár 20 MB/s adatátviteli sebességre is. A PRO HIGH SPEED termékek új, megkülönböztetett címkével és csomagolással kerülnek forgalomba.


A kártyák magyarországi piacra kerülésének tervezett ideje október. Az ajánlott bruttó fogyasztói árak: 512MB – 49.990 Ft és 1GB – 59.990 Ft.

Az új termék főbb jellemzői
Az új, PRO HIGH SPEED szériájú SD memóriakártyák maximálisan 20 MB/s adatátviteli sebességre képesek azoknál az SD kártyás eszközöknél, amelyek alkalmasak az új illesztőfelületű kártyák fogadására. A Panasonic ezzel egyidőben forgalomba hoz egy Cardbus kompatibilis PC kártya adaptert is, amely forráseszközként szolgál, és lehetővé teszi a nagysebességű adatátvitelt.

A PRO HIGH SPEED elnevezés az új kártyák azon képességére utal, amellyel a professzionális felhasználók által megkívánt nagy teljesítményt el tudják érni. A PRO HIGH SPEED kártyák alapkonstrukciója megegyezik a Panasonic professzionális DVCPRO P2 kamerájához használt (P2 kártya) adathordozóval. Ez az adathordozó a professzionális felhasználók által megkövetelt, kivételesen jó minőségű és megbízható videofelvételeket garantálja. A Panasonic professzionális kameráját több mint 40 vezető TV műsorszolgáltató alkalmazta megelégedéssel az Athéni Olimpiai Játékokon, ami mindennél többet mond a kamera és az adathordozó képességeiről.

A PRO HIGH SPEED SD memóriakártyák a jelenlegi SD-kártyás eszközökkel is használhatóak. Ezekkel a termékekkel 10 MB/s adatátviteli sebesség érhető el, ami megegyezik a Super High Speed szériájú kártyák teljesítményével. A Panasonic az elkövetkező évek során tervezi a most forgalomba kerülő PRO HIGH SPEED kártyákénál kétszer nagyobb kapacitású termékek piacra dobását.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom