Connect with us

8 GB-os, nagysebességű CF kártya a SanDisktől

Laptop

8 GB-os, nagysebességű CF kártya a SanDisktől

A SanDisk Corporation bejelentette, hogy megnégyszerezte a nagysebességű Ultra II családba tartozó flash memóriakártyák kapacitását, kifejlesztve az új 8 GB-os CompactFlash I-es típusú kártyát.

A SanDisk legjobb minőségű Ultra II Memory Stick PRO és SD kártyái most 4, illetve 2 GB-os változatban is rendelkezésre állnak. A bejelentés a Photokina kereskedelmi bemutatón történt, ahol a SanDisk a 059-es standon az 1.2-es terem A folyosóján mutatja be termékeit.

Minden SanDisk Ultra II kártya írási sebessége meghaladja a 9 MB-ot, olvasási sebessége pedig a 10 MB-ot másodpercenként. (A HDBENCH tesztelőszoftverrel végrehajtott teszteken alapuló eredmények; a digitális fényképezőgépekkel elérhető eredmények ezek típusától is függnek). Az Ultra II kártyákat főleg a fotózással magasabb szinten foglalkozóknak szánják, akik 4 megapixeles vagy nagyobb felbontású digitális fényképezőgépeket használnak, gyors, nagy kapacitású memóriakártyákra van szükségük, amelyekkel rövid idő alatt sok nagy felbontású képet tudnak készíteni.

Tanya Chuang, a SanDisk kiskereskedelmi marketingmenedzsere szerint: ˝A díjnyertes SanDisk Ultra II család ideális ötvözete a nagy tárolókapacitásnak, a tartósságnak, teljesítményének és a kedvező árnak. Ezek a kártyák arra születtek, hogy minél több fényképezőgép teljesítményjavulását segítsék elő. Az Ultra II család a mércét a versenytársak által nehezen elérhető magasságba helyezte˝.

A SanDisk Ultra II termékcsalád CompactFlash, Memory Stick PRO és SD formátumban érhető el. A SanDisk Ultra II kártyákat a SanDisk termékeket forgalmazó 80.000 üzlet zömében, illetve egyéb forgalmazási csatornákon keresztül vásárolhatók meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő