Connect with us

technokrata

EMC: új, ISCSI-támogatású Celerra NAS-rendszerek

Laptop

EMC: új, ISCSI-támogatású Celerra NAS-rendszerek

Az EMC egy új, alacsonyabb költségű EMC Celerra hálózatra csatlakozó tároló (NAS-) rendszer, az alkalmazások számára jobb kapcsolatokat nyújtó iSCSI, valamint a még tökéletesebb felügyeleti funkciók bejelentésével folytatja erőfeszítéseit arra, hogy a hálózati tárolást rugalmasabbá és szélesebb vásárlókör számára elérhetőbbé tegye.

Az elérhető árú, új, integrált vagy átjárós kiépítésben is kapható Celerra NS500 rendszer költséghatékony belépési pontot kínálhat a fejlett és robusztus EMC Celerra NAS termékcsaládhoz. Az ipari szabvány teljesítménytesztek azt mutatják, hogy jobb teljesítménnyel rendelkezik és jobb ár/teljesítmény arányt kínál, mint a hasonló kiépítésű versenytárs rendszerek. Mindezeken felül az új Celerra NS704 NAS átjáró most iparágvezető rendelkezésre állást és teljesítményt is kínál a középrétegbeli NAS-követelmények kielégítéséhez. Ezekkel az átjárómodellekkel a vásárlók kiaknázhatják a meglévő tárolóhálózatokra (SAN-okra) fordított beruházásokat, illetve ezek nyújtják a legköltséghatékonyabb megoldást NAS-ok telepítésére.

Az EMC a DART operációs rendszer új verzióját – és ennek részeként a Celerra Manager Basic Editionhöz készült fejlesztéseket – is bejelentette. Az iSCSI támogatás által a Celerra mostantól egy „egydobozos” file- és blokktárolási megoldást kínál, amely tovább csökkenti a költségeket azzal, hogy a meglévő IP-hálózatok kiaknázásával egyetlen, központilag felügyelt Celerra-platformon konszolidálja mind a file-tárolást, mind a blokktárolást.

Az új funkciók közé tartozik az adminisztrátorok munkáját megkönnyítő grafikus megjelenítésű, egyetlen pillantással leolvasható állapotjelentés, amellyel gyorsan azonosíthatók a potenciális rendszer- vagy teljesítményproblémák. A pillanat alatt értelmezhető képernyőn figyelemmel kísérhető a memória- és CPU-használat, a teljesítmény és az adatátviteli információk, az aktív hálózati kapcsolatok száma, a nyitott file-okról, tároló-kihasználtságról és hasonlókról szóló információk. A Microsoft Volume Shadow Copy Services (VSS) rendszerrel való integráció révén a felhasználók mostantól file-szintű helyreállítást is végrehajthatnak az MS Explorer „előző változatok” tulajdonságlapjának használatával. Ezzel a funkcióval csökkenthetők az ügyfelek támogatási költségei, mivel lehetőséget kaphatnak a saját állományaik helyreállítására.

Az EMC új NAS-modelljeinek részletes ismertetése

Celerra NS500 – új, alacsony költségű NAS-platform
Az átjárós és integrált modellként is kapható NS500 rendszer kiemelkedő középrétegbeli ár/teljesítmény arányt, beépítetten magas rendelkezésre állást és rugalmas konfigurációs lehetőségeket kínál, amelyekkel sokféle szolgáltatási szintet és árszínvonalat biztosíthat. Egy vagy két adatmozgatóval kapható. A termék kiterjeszti az EMC NAS-technológiáját az új vásárlók felé, ugyanakkor, mivel a nagyobb teljesítményű NS700/704-gyé bővíthető, a befektetéseket is védi. A Celerra NS500 az egy adatmozgatós kiépítésben az Network Appliance FAS960-ét meghaladó teljesítményt kínál, az FAS270 áránál 24 százalékkal kevesebbért.

Celerra NS704 Gateway NAS – magas szintű rendelkezésre állás és teljesítmény
A Celerra NS704G a Celerra NS500G/NS600G/NS700G berendezések vásárlói számára kínál egyszerű és költséghatékony bővítési útvonalat a nagyobb teljesítmény és a fejlettebb clusterfunkciók eléréséhez. Az NS704G négy adatmozgatóval kapható, és támogatja mind az egy, mind a két vezérlőállomásos (Control Station) konfigurációt. Az NS704G másodpercenként több mint 100 ezer NFS-művelettel iparágvezető teljesítményt kínál, és egyedülálló N+1 clusterkezelési jellemzőkkel rendelkezik a középrétegbeli felhasználáshoz.

Az NS704 négy adatmozgatós kiépítésben a következő teljesítményt nyújtja:
– 65 százalékkal jobb ár/teljesítmény arányt, mint a Network Appliance GF960C – 30 százalékkal alacsonyabb áron
– 68 százalékkal jobb ár/teljesítmény arányt, mint a négyprocesszoros IBM 500G cluster – 53 százalékkal olcsóbbanSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd