Connect with us

A BEA a független szoftvergyártókat célozza meg

Laptop

A BEA a független szoftvergyártókat célozza meg

A BEA Systems most megjelenő APS alkalmazásplatformja, a BEA WebLogic Platform ISV Edition, előre integrált alkalmazásszerver-platform egységcsomagot nyújt a független szoftvergyártóknak.

A WebLogic Platform új, testreszabott változata segítségével a szoftvergyártóknak nem szükséges a platform egyes alkatrészeit külön megvásárolniuk és integrálniuk, mielőtt a BEA szoftverét beágyaznák saját alkalmazásukba vagy egybekapcsolnák azzal. A termék nemcsak a BEA által kifejlesztett J2EE alkalmazásszervert, portálfejlesztő és integrációs szoftvert tartalmazza, hanem egy Java Virtual Machine-t (JVM) is, emellett WebLogic Workshop fejlesztői környezetet nyújt felhasználóinak.

A beépített tulajdonságok között megtalálhatóak a szolgáltatásokat összehangoló, adatleképező és az adatok transzformálását végrehajtó üzleti folyamatkezelő eszközök. A termék a WebLogic Portal felhasználói felületével, illetve a WebLogic futtatási keretrendszerével és tervezőnézetével (design time) rendelkezik. Hiányoznak belőle ugyanakkor a végfelhasználókat megcélzó kiterjesztett funkciók, melyek az együttműködés, kereskedelem, a vásárlói magatartáskövetés, keresés illetve a virtuális tartalom-tárházak területeit fednék le.

Amint azt Robert Flannigan, a BEA globális értékesítési csatornákért és szövetséges partnerekért felelős részlegének technológiai stratégiatervezője elmondta: „A független szoftvergyártók ügyfelei később megállapodhatnak a BEA-val, és így a BEA WebLogic Platform ISV Editiont tartalmazó szoftverről upgrade-elhetnek a teljes értékű WebLogic Platformra.”

A termék megjelenése illeszkedik a BEA azon törekvéseihez, melynek során a vállalat az általa kifejlesztett platformot olyan termékek formájában hozza kereskedelmi forgalomba, melyek jól körülhatárolható piaci szegmensek igényeit elégítik ki. Nemrég jelent meg a WebLogic Server Process Edition, mely az üzleti folyamatok tervezésére és felügyeletére is szolgáló eszköz. A BEA tervei között szerepel az is, hogy kifejlesztik a WebLogic Servernek a telekommunikációs szektorban tevékenykedő vásárlókat kiszolgáló változatát.

A BEA-termékek magyarországi disztribútora az Alerant Rt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom