Connect with us

technokrata

Több kategóriában is listavezető az Oracle 10g alkalmazásszervere

Laptop

Több kategóriában is listavezető az Oracle 10g alkalmazásszervere

Előkelő helyezések a Forrester Research független piackutató cég alkalmazás-kiszolgálói platformokat értékelő TechRankings listáján.

Az Oracle Application Server 10g Enterprise Edition terméke a Forrester Research újonnan létrehozott, az alkalmazás-kiszolgálói platformokat értékelő TechRankings 2004. júliusi listájának hét kategóriája közül négyben az első helyen végzett. Az öt vizsgált piacvezető termék között az Oracle Application Server 10g a „megbízhatóság és rendelkezésre állás”, az „adminisztráció és felügyelet”, a „szabványok és együttműködtethetőség” illetve a „költség” kategóriákban végzett az élen.

A Forrester Research a független laboratóriumaiban folyó munka és a gyártók kutatásai alapján körülbelül 300 kritériumot dolgozott ki a különböző alkalmazás-kiszolgálói platformok értékelésére. A szempontok kiterjednek azokra az alkalmazás-kiszolgálói, integrációs kiszolgálói és portálkiszolgálói funkciókra is, amelyek egységes architektúrát képezve leegyszerűsítik az összetett alkalmazások fejlesztését, rendszerbe állítását és felügyeletét.

„A termék az Oracle köztesszoftver-csomagjaként már jól ismert. Meglepő volt azonban, milyen sokat fejlődött az Oracle megoldása az alkalmazás-kiszolgáló, a portálkiszolgáló és az integrációs kiszolgáló egységes platformmá alakítása terén. Az Oracle Application Server 10g adminisztrációja és felügyelete ugyancsak fejlett, és a Collaxa cég felvásárlása révén az Oracle egy vezető BPM-eszköz és -platform birtokába is jutott.” – állítja a Forrester (forrás: Az Oracle Application Server 10g Enterprise Edition termékre vonatkozó összesített eredmények, 2004. július).

Oracle Application Server 10g

Az Oracle Application Server 10g, a világon a leggyorsabb piaci növekedést felmutató alkalmazás-kiszolgálója az első olyan – szolgáltatásorientált architektúrára (Service Oriented Architecture, SOA) és számítóhálós működésre alkalmas – alkalmazás-kiszolgáló, amely integrált, szabványokon alapuló szoftverplatformmal segíti a különböző méretű vállalkozásokat a változó üzleti követelményekhez való gyors alkalmazkodásban. Az Oracle Application Server 10g egy csomagba integrálja a J2EE és a számítóhálózatok (grid computing) teljes körű támogatását, a nagyvállalati portálszoftvert, a nagysebességű gyorsítótárazást, az operatív üzleti adatelemzéshez szükséges business intelligence eszközöket, a gyors alkalmazásfejlesztési környezetet, az alkalmazások és üzleti folyamatok integrációját, a vezeték nélküli szolgáltatásokat, a webszolgáltatásokat és az egyéb funkciókat. Az Oracle Application Server 10g a vállalati számítóhálózatokra optimalizált megoldás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd