Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több kategóriában is listavezető az Oracle 10g alkalmazásszervere

Laptop

Több kategóriában is listavezető az Oracle 10g alkalmazásszervere

Előkelő helyezések a Forrester Research független piackutató cég alkalmazás-kiszolgálói platformokat értékelő TechRankings listáján.

Az Oracle Application Server 10g Enterprise Edition terméke a Forrester Research újonnan létrehozott, az alkalmazás-kiszolgálói platformokat értékelő TechRankings 2004. júliusi listájának hét kategóriája közül négyben az első helyen végzett. Az öt vizsgált piacvezető termék között az Oracle Application Server 10g a „megbízhatóság és rendelkezésre állás”, az „adminisztráció és felügyelet”, a „szabványok és együttműködtethetőség” illetve a „költség” kategóriákban végzett az élen.

A Forrester Research a független laboratóriumaiban folyó munka és a gyártók kutatásai alapján körülbelül 300 kritériumot dolgozott ki a különböző alkalmazás-kiszolgálói platformok értékelésére. A szempontok kiterjednek azokra az alkalmazás-kiszolgálói, integrációs kiszolgálói és portálkiszolgálói funkciókra is, amelyek egységes architektúrát képezve leegyszerűsítik az összetett alkalmazások fejlesztését, rendszerbe állítását és felügyeletét.

„A termék az Oracle köztesszoftver-csomagjaként már jól ismert. Meglepő volt azonban, milyen sokat fejlődött az Oracle megoldása az alkalmazás-kiszolgáló, a portálkiszolgáló és az integrációs kiszolgáló egységes platformmá alakítása terén. Az Oracle Application Server 10g adminisztrációja és felügyelete ugyancsak fejlett, és a Collaxa cég felvásárlása révén az Oracle egy vezető BPM-eszköz és -platform birtokába is jutott.” – állítja a Forrester (forrás: Az Oracle Application Server 10g Enterprise Edition termékre vonatkozó összesített eredmények, 2004. július).

Oracle Application Server 10g

Az Oracle Application Server 10g, a világon a leggyorsabb piaci növekedést felmutató alkalmazás-kiszolgálója az első olyan – szolgáltatásorientált architektúrára (Service Oriented Architecture, SOA) és számítóhálós működésre alkalmas – alkalmazás-kiszolgáló, amely integrált, szabványokon alapuló szoftverplatformmal segíti a különböző méretű vállalkozásokat a változó üzleti követelményekhez való gyors alkalmazkodásban. Az Oracle Application Server 10g egy csomagba integrálja a J2EE és a számítóhálózatok (grid computing) teljes körű támogatását, a nagyvállalati portálszoftvert, a nagysebességű gyorsítótárazást, az operatív üzleti adatelemzéshez szükséges business intelligence eszközöket, a gyors alkalmazásfejlesztési környezetet, az alkalmazások és üzleti folyamatok integrációját, a vezeték nélküli szolgáltatásokat, a webszolgáltatásokat és az egyéb funkciókat. Az Oracle Application Server 10g a vállalati számítóhálózatokra optimalizált megoldás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés